Artsen Bevestigen: Rode Uien doen wonderen voor de schildklier (Recept)

Artsen Bevestigen: Rode Uien doen wonderen voor de schildklier (Recept)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Schildklier ziekten hebben gevolgen voor ongeveer 200 miljoen mensen in de wereld, zoals de schildklier Foundation of Canada informeert. Er zijn verschillende behandelingen en medicijnen voor schildklier stoornissen echter, indien onbehandeld, kunnen ze leiden tot ernstige problemen in andere delen van het lichaam. Om deze reden, zijn we blij om u kennis te laten maken met een nieuwe ontdekking met betrekking tot de behandeling van schildklier ziekte.

Igor Knjazkin, een gerenommeerd arts uit Sint-Petersburg, Rusland, beweert de remedie voor schildklier aandoeningen te hebben gevonden. De ongelooflijke remedie bestaat uit slechts één ingrediënt en dat is de rode ui.

Rode uien kunnen een echte gezondheid boost voor iedereen bieden. Ze bevatten krachtige anti-bacteriële, anti-schimmel, anti-inflammatoire en kanker bestrijdende eigenschappen. Bovendien zijn ze rijk zijn aan vitaminen en mineralen, waaronder thiamine, foliumzuur, magnesium, mangaan, calcium en vitamine C, K en B6.

Ze voeden en reinigen de huid, te vernietigen bacteriën en ziektekiemen en hebben fosforzuur dat zeer gunstig is. Door de recente ontdekking, kunnen we hieraan toevoegen dat zij zeer behulpzaam zijn voor wat betreft schildklier ziekten.

De volgende natuurlijke remedie zal de functie van uw schildklier enorm verbeteren.

Schildklier Remedie

Deze behandeling moet voor het naar bed gaan worden gedaan. Snijd een rode ui in twee helften en masseer je nek zachtjes, door het maken van cirkelvormige bewegingen. Focus op het gebied waar de schildklier zich bevindt.

Ga uw nek niet wassen na de behandeling en laat de verbindingen vrijgegeven uit de ui s nachts inwerken. Het rode ui sap zal de werking van uw schildklier stimuleren.

Zoals u kunt zien, de behandeling is zeer eenvoudig. Niettemin, als u het probeert, zult u zien hoe effectief het eigenlijk is.

Probeer deze behandeling en ervaar de verbluffende resultaten voor uzelf.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous 11 wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen van pompoenpitten
Next Elke nacht slapen op je linkerzijde elke nacht, heeft verbazingwekkende gezondheid voordelen!

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Kransslagaders reinigen met slechts 3 Ingrediënten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Deze geweldige smoothie versterkt de pezen en ligamenten in je knieën!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Dit fantastische Detox drankje helpt je vet te verbranden, Je Metabolisme te verhogen, Diabetes te bestrijden en een lagere bloeddruk te krijgen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat