Artsen Bevestigen: Rode Uien doen wonderen voor de schildklier (Recept)

Artsen Bevestigen: Rode Uien doen wonderen voor de schildklier (Recept)

Luister naar dit artikel

Schildklier ziekten hebben gevolgen voor ongeveer 200 miljoen mensen in de wereld, zoals de schildklier Foundation of Canada informeert. Er zijn verschillende behandelingen en medicijnen voor schildklier stoornissen echter, indien onbehandeld, kunnen ze leiden tot ernstige problemen in andere delen van het lichaam. Om deze reden, zijn we blij om u kennis te laten maken met een nieuwe ontdekking met betrekking tot de behandeling van schildklier ziekte.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Igor Knjazkin, een gerenommeerd arts uit Sint-Petersburg, Rusland, beweert de remedie voor schildklier aandoeningen te hebben gevonden. De ongelooflijke remedie bestaat uit slechts één ingrediënt en dat is de rode ui.

Rode uien kunnen een echte gezondheid boost voor iedereen bieden. Ze bevatten krachtige anti-bacteriële, anti-schimmel, anti-inflammatoire en kanker bestrijdende eigenschappen. Bovendien zijn ze rijk zijn aan vitaminen en mineralen, waaronder thiamine, foliumzuur, magnesium, mangaan, calcium en vitamine C, K en B6.

Ze voeden en reinigen de huid, te vernietigen bacteriën en ziektekiemen en hebben fosforzuur dat zeer gunstig is. Door de recente ontdekking, kunnen we hieraan toevoegen dat zij zeer behulpzaam zijn voor wat betreft schildklier ziekten.

De volgende natuurlijke remedie zal de functie van uw schildklier enorm verbeteren.

Schildklier Remedie

Deze behandeling moet voor het naar bed gaan worden gedaan. Snijd een rode ui in twee helften en masseer je nek zachtjes, door het maken van cirkelvormige bewegingen. Focus op het gebied waar de schildklier zich bevindt.

Ga uw nek niet wassen na de behandeling en laat de verbindingen vrijgegeven uit de ui s nachts inwerken. Het rode ui sap zal de werking van uw schildklier stimuleren.

Zoals u kunt zien, de behandeling is zeer eenvoudig. Niettemin, als u het probeert, zult u zien hoe effectief het eigenlijk is.

Probeer deze behandeling en ervaar de verbluffende resultaten voor uzelf.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 11 wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen van pompoenpitten
Next Elke nacht slapen op je linkerzijde elke nacht, heeft verbazingwekkende gezondheid voordelen!

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Met deze zelfgemaakte mix kom je gemakkelijk van eczeem af!

Luister naar dit artikel Ontzettend veel mensen hebben last van eczeem. Vaak helpen crèmes en geneesmiddelen niet altijd en wordt het probleem juist alleen maar erger. Gelukkig heeft Healthbytes voor

middeltjes

Zes verrassende feiten over de avocado

Luister naar dit artikel Vanaf de negentiger jaren en ook het afgelopen decennium waarschuwden populaire ‘voedingsdeskundigen’ tegen het eten van kokosolie of -melk. Een andere populaire mythe waarschuwt tegen avocado’s

Natuurlijk

De krachtigste pijnstillers van de natuur

Luister naar dit artikel De natuur heeft veilige, niet-toxische antwoorden op de crisis van overmatig vertrouwen en verslaving aan pijnstillers met hun bekende schadelijke effecten Steun Health Bytes: alleen via uw