Huisgemaakte zonnebrandcrème

Huisgemaakte zonnebrandcrème

Luister naar dit artikel

Wanneer je naar het strand gaat of simpelweg je huis verlaat, zijn er een aantal dingen die je moet meenemen, zoals onder andere je sleutels, portefeuille, telefoon etc. Iets dat je nooit mag vergeten is een zonnebrandcrème. Zonnebrandcrème beschermt je tegen de schadelijke zonnestralen en zal ervoor zorgen dat je huid langer gezond en gespaard van huidziektes blijft. 


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Gelukkig kan je een huisgemaakte zonnebrandcrème maken die even doeltreffend is als degene die je in de winkel koopt, maar die geen chemische bestanddelen bevat. Geïnteresseerd? Lees dan zeker verder.

Recept voor een huisgemaakte zonnebrandcrème

Het volgende recept leert je een fantastische zonnebrandcrème maken die volledig natuurlijk is. De zonnecrème is van uitstekende kwaliteit en zeer doeltreffend, met een factor 20 (of meer, wanneer je dat zou willen).

Ingrediënten

  • 1/2 kopje olijfolie
  • 1/4 kopje kokosolie
  • 1/4 kopje bijenwas
  • 2 eetlepels zinkoxide. Onthoud dat elke eetlepel de factor met tien verhoogt. Wanneer je dus graag een hogere factor wil, kan je meer eetlepels zinkoxide gebruiken.
  • Enkele druppels van een etherische olie naar keuze.

Aanwijzingen

  • Meng alle oliën met de was en de etherische olie naar keuze in een glazen kom. Verhit het geheel au bain-marie tot de ingrediënten met elkaar vermengd zijn. Meng het vervolgens tot je een homogene substantie krijgt.
  • Wanneer alle ingrediënten goed met elkaar vermengd zijn, kan je de zinkoxide toevoegen, terwijl je blijft roeren. Wees wel voorzichtig en zorg dat je de zinkoxide niet inhaleert.
  • Wanneer de mix kleverig is, maar niet te dik, haal je deze van het vuur om enkele minuten af te laten koelen. Giet de zonnebrandcrème in een (bij voorkeur glazen) pot. Wacht minstens een dag voordat je de crème gebruikt.

Deze door ons aanbevolen huisgemaakte zonnebrandcrème is gemakkelijk te bereiden en bevat simpele ingrediënten die gemakkelijk te vinden zijn.

Op deze eenvoudige manier kan je een uitstekende en doeltreffende zonnecrème gebruiken zonder dat je het risico loopt dat deze giftige stoffen bevat. Ook voorkomt de zonnebrandcrème niet dat je vitamine D aanmaakt, maar je bent wel beschermd.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zelfgemaakte smoothies om je geheugen te verbeteren
Next “Vaccin tegen baarmoederhalskanker had nooit goedgekeurd mogen worden”

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Kankermoordenaar: Drink dit sap elke dag op een lege maag

Luister naar dit artikel De natuur biedt ons talloze geneeswijzen voor gezondheidsproblemen en ziektes, dus we moeten elke gelegenheid aangrijpen en proberen om kanker en andere ziekten te genezen met

middeltjes

Stelp een bloeding binnen de 10 seconden met een alledaags kruid. Dit moet je zeker in huis hebben!

Luister naar dit artikel Kleine ongelukjes zijn snel gebeurd, al te snel zelfs, en de bloedingen die ermee gepaard gaan zijn best vervelend. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

middeltjes

Hoe koolsap te maken voor genezing van maagzweren en open wonden

Luister naar dit artikel Maagzweren zijn open wonden aan de binnenkant van de slokdarm, maag of twaalfvingerige darm en vormen een veel voorkomend en hoogst onaangenaam gezondheidsprobleem. Steun Health Bytes: alleen