Stop!!! Eet voorlopig geen tonijn meer anders kan dit met je gebeuren!

Stop!!! Eet voorlopig geen tonijn meer anders kan dit met je gebeuren!

Luister naar dit artikel

Door alle diëten en gezondheidstrends eten mensen vandaag de dag steeds meer vis. Waarbij tonijn het meest wordt geconsumeerd door ons. Tonijn is aanbevolen omdat het een gezonde vis is en goede vetten bevat. Echter er zijn sommige dingen die je versteld doen staan als je dat te weten komt over tonijn. Het is zelfs schadelijk om tonijn te eten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoewel tonijn (vers en in blik) bekend staat als een belangrijke bron van eiwitten en omega – 3 vetzuren, is het ook een vissoort dat is blootgesteld aan kwik, een giftige mineraal dat de normale werking van het lichaam kan verstoren.

Tonijn bevat kwik dat dodelijk is voor een mens! Er is een groot aantal typen zeevruchten en vis die grote hoeveelheden kwik of methyl bevatten, wat te veel schade aan het centrale zenuwstelsel kunnen veroorzaken, vooral voor jonge kinderen is dit gevaarlijk.

In de supermarkten wordt de hoeveelheid kwik gecontroleerd. Echter voorkomen is beter. Probeer daarom de hoeveelheid tonijn te verminderen qua gebruik dan voorkom je alle soorten ziekten in je zenuwstelsel.
Tonijn wordt overal ter wereld gevangen ook in wateren die al besmet zijn met veel kwik, zoals Fukushima.

Door dit artikel te schrijven willen we absoluut niet dat je moet stoppen met het eten van tonijn, maar proberen de inname te beperken en de mogelijke bedreigingen voor de gezondheid in de toekomst te voorkomen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wow, ik had al jaren tovenhazelaar in mijn kast staan, maar ik wist niet dat het dit kon doen!
Next Waanzinnig: deze tropische bessen doden kankercellen. En al na één minuut!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Glyfosaatwaarschuwingen gaan mainstream omdat de gevaarlijke waarheid over dit giftige herbicide niet langer kan worden ontkend

Luister naar dit artikel De nieuwste Health Ranger Report-video laat zien hoe waarschuwingen op glyfosaat (Roundup) nu mainstream worden, meer dan een decennium nadat Natural News alarm had geslagen over

Overig

Heb jij net als veel anderen een magnesiumtekort? Zo kom je erachter

Luister naar dit artikel Je bent moe en chagrijnig. Misschien heb je problemen met je hartritme of kun je niet goed in slaap komen. Dat kan allemaal komen door een

Overig

VIDEO: 15 huiveringwekkende feiten over bewerkt vlees

Luister naar dit artikel De sociale nieuwssite BuzzFeed heeft 15 huiveringwekkende feiten over bewerkt vlees op een rijtje gezet. We hebben het dan over ham, bacon, corned beef, salami, hotdogs,