Stop!!! Eet voorlopig geen tonijn meer anders kan dit met je gebeuren!

Stop!!! Eet voorlopig geen tonijn meer anders kan dit met je gebeuren!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Door alle diëten en gezondheidstrends eten mensen vandaag de dag steeds meer vis. Waarbij tonijn het meest wordt geconsumeerd door ons. Tonijn is aanbevolen omdat het een gezonde vis is en goede vetten bevat. Echter er zijn sommige dingen die je versteld doen staan als je dat te weten komt over tonijn. Het is zelfs schadelijk om tonijn te eten.

Hoewel tonijn (vers en in blik) bekend staat als een belangrijke bron van eiwitten en omega – 3 vetzuren, is het ook een vissoort dat is blootgesteld aan kwik, een giftige mineraal dat de normale werking van het lichaam kan verstoren.

Tonijn bevat kwik dat dodelijk is voor een mens! Er is een groot aantal typen zeevruchten en vis die grote hoeveelheden kwik of methyl bevatten, wat te veel schade aan het centrale zenuwstelsel kunnen veroorzaken, vooral voor jonge kinderen is dit gevaarlijk.

In de supermarkten wordt de hoeveelheid kwik gecontroleerd. Echter voorkomen is beter. Probeer daarom de hoeveelheid tonijn te verminderen qua gebruik dan voorkom je alle soorten ziekten in je zenuwstelsel.
Tonijn wordt overal ter wereld gevangen ook in wateren die al besmet zijn met veel kwik, zoals Fukushima.

Door dit artikel te schrijven willen we absoluut niet dat je moet stoppen met het eten van tonijn, maar proberen de inname te beperken en de mogelijke bedreigingen voor de gezondheid in de toekomst te voorkomen.

Previous Wow, ik had al jaren tovenhazelaar in mijn kast staan, maar ik wist niet dat het dit kon doen!
Next Waanzinnig: deze tropische bessen doden kankercellen. En al na één minuut!

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Chinese kruiden worden vrouw bijna fataal

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Ziekte van Lyme genezen in een maand!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Russische wetenschappers creëren kunstmatige ‘menselijke huid’ die sterker wordt wanneer ze wordt uitgerekt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat