Dit is waarom je nooit weer Tilapia In je Mond moet stoppen (van kanker tot een ontsteking)

Dit is waarom je nooit weer Tilapia In je Mond moet stoppen (van kanker tot een ontsteking)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Wanneer uw familie beslist om vis te eten, is het meestal tilapia. Als het gaat om gekweekte vis, is het een absolute favoriet in de Verenigde Staten. Dingen kunnen veranderen, want er zijn zo veel studies om getuige te zijn van de negatieve effecten ervan op de menselijke gezondheid. Het bleek dat de tilapia landbouw in China invloed had op zowel het milieu en op de volksgezondheid.

De vis zelf is vrij goedkoop en is gemakkelijk beschikbaar. U vindt het zowel zonder vel en zonder been. Het beste ding over de vis is de heerlijke smaak, omdat het niet te onderscheiden is van de visachtige smaak.

Het echte probleem stijgt als je teruggaat naar de oorsprong en de manier waarop uw vis wordt gekweekt. Vergeet wilde tilapia niet, het is bijna onmogelijk om wilde tilapia te bestellen in restaurants. Hetzelfde geldt voor de markten, alles wat je kunt vinden op de boerderij is zelf gefokt en tegen een lage prijs te koop.

Gekweekte tilapia krijgt geen van de planten en algen meer die de wilde tilapia eet, wat betekent dat zijn voedsel op geen enkele manier natuurlijk is. Met andere woorden, de boerderij kweekte vis  met de niet die gezonde visolie. Om precies te zijn, er zijn bijna geen voordelen voor de gezondheid met betrekking tot de consumptie van de boerderij gefokte tilapia.

Waarom is farm-gefokte tilapia zo ongezond?

Ontsteking

Meest recente studies tonen aan dat gekweekte tilapia een ernstige ontsteking kan veroorzaken. Deze vis verergert elke ontsteking die je misschien al hebt als gevolg van bepaalde gezondheidsproblemen zoals astma, hart-en vaatziekten en artritis.

Er is een angstaanjagend ongeloof onder de mensen die geloven dat ze genoeg omega-3 vetten uit tilapia krijgen, die geacht wordt om hun risico van een plotselinge hartaanval verminderen, maar de werkelijkheid is heel anders. Tilapia is een grotere risicofactor voor onderliggende ontstekingen dan gerookt spek of sappige hamburgers.

Kankerverwekkende stoffen

In tegenstelling tot de boerderij gefokte tilapia, is wilde vis veilig van cancerogens en chemicaliën.Wetenschappers hebben sporen van nitrofuraan en malachietgroen, een kleurstof gevonden. In kweekvissen. Dit zijn gevaarlijke kankerverwekkende stoffen, bekend om hun desastreuze effect.

Pesticiden en antibiotica

Visteelt, pesticiden en antibiotica mogen nooit in dezelfde zin worden genoemd. Helaas is dit niet het geval van tilapia, zoals bij verschillende gelegenheden. Gekweekte vis wordt gekweekt in een dicht opeengepakte vijver en ziekten zijn niet ongewoon hier.

Vissen word antibiotica gegeven om ziektes en ontstekingen te weerstaan, en pesticiden zijn vaak een ‘maaltijd’ en deze worden gebruikt om in de zee luizen te doden. Pesticiden zijn een ernstige bedreiging voor het milieu, zoals in de zee.

Lage omega-3 om omega-6 verhouding

Farm gefokte tilapia ontbreekt aan gezonde voedingsstoffen ten opzichte van wilde soorten. Gekweekte vis heeft een lage verhouding van omega-3 en omega-6 vetten, 11-1, dus gekweekte tilapia is niet zo gezond als wilde vis.

Experts zeggen dat overmatig gebruik van omega-6 vetzuren het lichaam gevoelig maakt voor ontstekingen. De onbalans van vetzuren is de reden waarom voedsel zo’n slechte invloed op onze weefsels hebben.

Hoog dioxinegehalte

Als laatste, maar niet minder ernstig, gekweekte vissen zijn hoog in dioxine. Als u een nadere toelichting nodig heeft, kan zelfs een kleinste blootstelling aan dioxinen huidletsels en een lever storing veroorzaken.

Langdurige blootstelling aan dioxinen wordt geassocieerd met een slechte immuniteit, problemen met zowel het zenuwstelsel en het endocriene systeem, en een oneigenlijke voortplantingsfunctie. Chronische blootstelling leidt tot de ontwikkeling van kankercellen.

Het belangrijkste om te onthouden is dat gekweekte tilapia ontbreekt aan essentiële voedingsstoffen, die normale lichaamsfuncties nodig hebben. Doe jezelf een plezier en probeer het vinden van een gezondere soort of wilde tilapia.

Previous Om je brein jong te houden, moet je de trap oplopen
Next Hoe je van nierstenen af komt In slechts zes dagen??? Probeer dit geweldige Recept !!!

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

7 tekenen van een slaaptekort, die je moeilijk herkent

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

De geschiedenis van Big Pharma en de manier waarop zij de wereld manipuleert

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Hoe deze Griekse eilandbewoners dementie kunnen voorkomen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat