Geen aantrekkelijk idee om onze schildklier te vergiftigen met fluor!

Geen aantrekkelijk idee om onze schildklier te vergiftigen met fluor!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Men gaat er nog vanuit dat fluoride de tanden versterkt. Niets is minder waar! Fluor is een zgn. halogeen-element, evenals chloor en jodium. Jodium een cruciaal spoorelement dat door de schildklier wordt gebruikt. De schildklier is o.a. verantwoordelijk voor het ritme van je hartslag, de snelheid van je spijsvertering en je lichaamstemperatuur. Dit betekent dat de schildklier een belangrijke rol speelt bij de spijsvertering en het immuunsysteem.
Fluor en chloor kunnen, als halogeen-elementen, gaan concurreren met jodium en opgenomen worden door de schildklier. Beide zijn schadelijk voor de schildklier en daarmee dus ook de spijsvertering en het immuunsysteem. Je kunt beide dus maar beter niet op welke manier dan ook tot je nemen, met uitzondering van de chloride in natriumchloride (zout), dat meehelpt maagzuur (hydrochloridezuur) op te bouwen. Fluor en chloor zijn giftig en kankerverwekkend!
Fluoride is giftiger dan lood en net iets minder giftig dan arsenicum (rattengif) ( Clin Toxicol Commerc Prod, 1984; 11: 4, 112, 129, 138).
Fluoride staat officieel bekend als een gif.
Fluoride is een hoofdbestanddeel in pesticide.
Fluoride is een hoofdbestanddeel in een atoombom.
Fluoride vinden we in bijna alle munitie die momenteel gebruikt wordt in Irak door de Amerikanen.
Fluoride is een hoofdbestanddeel in de operatiekamer om u in een diepe slaap te brengen (narcose).
Fluoride is een afvalstof die overblijft bij de productie van aluminium.
Fluoride werd door de Nazi’s in de kampen gebruikt om de gevangenen gewillig te maken.
Het vormt ook de basis van antidepressiva en anti-aanbaklagen in pannen.
Het is ook een hoofdbestanddeel van narcose, misschien dat daarom mensen na een operatie een tijd vergeetachtig zijn.

Waarom beweren tandartsen dan dat fluor de tanden sterker maakt? Dit is een heel sluw spelletje dat al vele decennia wordt gespeeld. In de natuur komt calciumfluoride voor, maar dat is niet de vorm die ze in de tandpasta’s stoppen. Dat is het zeer schadelijke natriumfluoride, een afvalproduct van de aluminium-, kunstmest- en nucleaire industrie.
Men constateerde nog iets anders: de tanden en kiezen van de gevangenen werden heel hard en kregen een geelbruine kleur. Dit heeft een of andere sluwe geest op het idee gebracht om fluor toe te gaan voegen aan tandpasta en de complete tandheelkundige ‘wetenschap’ (die ook beweert dat het nog giftigere kwik in amalgaamvullingen totaal niet gevaarlijk is) ervan overtuigd dat fluoride zorgt voor een steviger gebit, waardoor deze ook fluorbehandelingen aan kinderen (!) zijn gaan geven.
Wat er in werkelijkheid gebeurt is dat je tanden verharden ‘als reactie’ op dit uiterst giftige goedje. De tanden worden niet stevig, ze worden broos (daarom kan er ook zomaar ineens een stuk tand of kies afbrokkelen). De geelbruine kleur is een soort geelzucht van de tanden en kiezen, een teken dat je lever de grootste moeite heeft om de fluor te ontgiften. Het gebruik van fluoride en kwik in de tandheelkunde valt niet goed te praten, het is ronduit toxisch en gevaarlijk, vooral omdat het gebit zich zo dicht in de buurt van de schildklier bevindt. De waarheid is dat toxische industrieën hun afvalproducten in onze monden kunnen dumpen, wij zijn de sluitpost van de industrie!
Tandpasta: We maken er dagelijks gebruik van maar haast niemand weet wat voor schadelijke stoffen er in zit…
Tandenpoetsen is absoluut een basisnoodzaak. Door dagelijks meerdere keren zorgvuldig de tanden te poetsen blijft de adem lekker fris, de tanden blijven heerlijk schoon en de mond blijft vrij van nare plakvormende bacteriën. Natuurlijk is het niet erg spannend om tanden te poetsen en het kan net zoals andere dagelijkse klusjes erg saai zijn. Hierdoor noemen fabrikanten tandpasta een luxe- of een schoonheidsproduct terwijl dit product noodzakelijk is voor persoonlijke hygiëne.

Het doel van fabrikanten is uiteraard om zo veel mogelijk producten te verkopen tegen een wat hogere prijs. Op deze wijze focussen mensen zich op de kosten en zijn totaal niet bewust van de ingrediënten. Alleen al in België wordt er ieder jaar 80 miljoen euro aan tandpasta besteed. De meeste mensen hebben totaal geen idee van wat er eigenlijk precies in tandpasta zit, dit is erg raar want het wordt dagelijks bijna door iedereen gebruikt.

Tandvleesaandoeningen en tandbederf tasten meer dan alleen maar de mond aan. Zelfs hartkwalen zijn nauwer in verband met tandvleesaandoeningen dan risicofactoren zoals een hoog cholesterol en roken. Beroertes, perifere vaatziekte, diabetes, vroeggeboortes en mondhygiëne staan ook in verband met bederf en tandvleesaandoeningen.

Voor schone tanden is tandpasta niet noodzakelijk. Het droog poetsen van de tanden is net zo effectief. De schurende bestanddelen in tandpasta zoals siliciumdioxide voegen wel wat toe, maar de belangrijkste functie van tandpasta is om het tandvlees en de tanden te onderhouden. Moderne tandpasta’s bevatten daarom diverse bindmiddelen zoals copolymeren, dit zorgt ervoor dat na het spoelen de actieve bestanddelen nog steeds op de tanden blijven. Voor de kostbare gezondheid en schoonheid gaan mensen meestal af op die actieve bestanddelen ondanks die nu juist niet veel goeds doen.

Overheidspropaganda

Fluor is een zeer schadelijk middel dat de oorzaak is van fluoriosis; een ziekte waardoor tanden bruin worden. Het doodt inderdaad alle bacteriën in je mond, maar maakt nog veel meer kapot. Fluor is in diverse wetenschappelijke publicaties aangewezen als oorzaak van een groot aantal ziektes: atopische dermatitis, eczeem, netelroos, maag-en darmklachten, hoofdpijn, genetische schade en geboorteafwijkingen. Tandartsen varen wel bij het onnadenkende fluoridegebruik van klanten. Doordat mensen hun tanden met het tandverwoestende fluoride poetsen, komen klanten vaak terug bij hun tandarts.

Op internet staan honderden websites waar je de echte feiten over fluoride kan vinden. Omdat de Amerikaanse regering de atoombom per sé wou maken, ongeacht elk risico voor hun eigen burgers, hebben autoriteiten een aantal leugens over fluoride gecreëerd die tot vandaag hardnekkig als waarheid worden aangenomen. Eén van de manieren waarop het wetenschappelijk onderzoek vervalst zijn is dat sommige mensen uit het onderzoek hun hele tanden verloren door blootstelling aan fluoride. In het onderzoek kwam vervolgens alleen te staan dat mensen geen gaatjes meer hadden.

Fluoride zit in vrijwel elke tandpasta en er zijn speciale fluoridespoelingsprodukten verkrijgbaar. De toevoeging van het uiterst giftige fluoride in tandpasta heeft het predicaat gezond mee gekregen. De propaganda, valse voorlichting en opzettelijk wetenschappelijk bedrog uit de jaren 50 worden nog steeds geloofd en onderwezen aan universiteiten. Het verhaal over fluoride geeft aan dat propaganda niet alleen in een dictatuur bestaat. De foutieve kennis die tandartsen verspreiden over fluoride valt onder het kopje indoctrinatie.

De fluoride vrije (en parabenenvrije) tandpasta die wij gebruiken wordt aangeschaft via onze online-leverancier, doch in de betere natuur- of reformhandel kan je tandpasta van bijvoorbeeld Urtekram bekomen, weliswaar een hele aanpassing en verandering qua smaak, doch het is de meest belangrijke stap voor uw gezondheid. Want ik en mijn partner vinden het geen aantrekkelijk idee om onze pijnappelklier (schildklier) te vergiftigen met fluor.

Bron

Previous Kruiden om je gezichtsvermogen te verbeteren
Next Zodra je dit leert zul je nooit meer de Avocado Pit weggooien

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Eerlijk logo onthult welke organen worden aangetast als je Coca-Cola drinkt: “Het is vergif”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Half miljard boete voor farmaceuten vanwege opiatencrisis VS

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Frankrijk vertraagt de introductie van het COVID-vaccin voor ziekenhuispersoneel vanwege ‘bijwerkingen’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat