Genees jezelf van astma door dit onverwachte drankje te consumeren!

Genees jezelf van astma door dit onverwachte drankje te consumeren!

Luister naar dit artikel

Astma is een veelvoorkomende chronische ontstekingsziekte van de luchtwegen. Bekende symptonen zijn benauwdheid, hoesten, piepende ademhaling en kortademigheid. Bij een astma-aanval wordt de patiënt geprikkeld door een stof waar hij of zij allergisch voor is. Bij een verkoudheid of na een zware inspanning zoals sport.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Niet iedereen heeft er even veel last van, maar als je er op een natuurlijke wijze van af wil komen dan hebben wij een oplossing voor je.

Het gaat hier om citroenen! Dit is waarom je als astma patiënt elke dag een glas citroenwater moet drinken.

We weten allemaal dat citroenen vol zitten met vitaminen en antioxidanten. Deze helpen tegen bacillen, bacteriën en allergieën. Ze kunnen ook het immuunsysteem een flinke boost geven. Daarom worden ze al eeuwen lang gebruikt om gebitsproblemen, infecties, reuma, ademhalingsproblemen, verstopping en hoge bloed druk te bestrijden.

Verse citroensap bevat zuur dat het lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen. Ook helpt het om de longen te versterken. Dit is uitermate handig voor iemand die last heeft van astma. Hoe sterker de longen, hoe beter de ademhaling.

De antioxidanten die gevonden worden in citroenen zijn ook effectieve bestrijders van allergenen die proberen om je ademhalingssysteem aan te vallen. Hierdoor kun je dus actief voorkomen dat je last krijgt van een astma aanval.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Als je een van deze verschijnselen vertoont dan lopen je nieren misschien ernstig gevaar!
Next Hij voegde dagelijks een stukje ananas in zijn glaasje water toe. Ik stond versteld van de voordelen!

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Tong verbrand? Met deze tips verzacht je de pijn!

Luister naar dit artikel Je hebt net een slok van die te hete thee genomen of een hapje van een kroket die net uit de frituur komt. Soms kan je

middeltjes

Als je slecht kan horen is dit alles wat je hoeft te doen om je gehoor terug te laten keren naar normaal in slechts 2 dagen!

Luister naar dit artikel In het geval u gehoorproblemen ondervindt, kunnen er vele mogelijke daders zijn, van oor trauma, tot infecties, tot de genen. Maar de meest voorkomende oorzaak van

middeltjes

13 manieren om uw drinkwater interessanter te maken!

Luister naar dit artikel We kennen allemaal de gevolgen van het drinken van water voor uw gezondheid. Omdat een ​​aantal van jullie moeite heeft om elke dag de juiste hoeveelheid water te