Ze kookte bananen voor het slapen gaan en dronk de vloeistof: Je zult niet geloven wat er met haar gebeurde!

Ze kookte bananen voor het slapen gaan en dronk de vloeistof: Je zult niet geloven wat er met haar gebeurde!

Luister naar dit artikel

Vaak wordt slapeloosheid veroorzaakt door verschillende factoren zoals depressie, stress en angst. Bijna elke avond, wanneer je gaat slapen, begint je geest te concurreren met je gedachten. Als je geest nog steeds actief is, dan is de kans op snel in slaap vallen automatisch kleiner.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bovendien kunnen sommige medicijnen ook de reden zijn voor slapeloosheid. Echter, er is een natuurlijke oplossing voor deze aandoening. Deze biologische bananen thee doet wonderen voor het slapen, en niet onbelangrijk, het smaakt voortreffelijk.

Bananen, met name de schillen, zijn rijk aan kalium en magnesium. Terwijl het magnesium helpt bij het voorkomen van slaapstoornissen, helpen magnesium en kalium gecombineerd, voor spierrelaxatie. In feite, is magnesium een van de beste mineralen voor ontspanning.

Houd in gedachten dat je 100% biologische bananen nodig hebt, chemicaliën-vrij. De voorbereiding duurt 10 minuten, en je moet de thee elke avond drinken voor het slapen gaan.

Wat heb je nodig:

– Een biologische banaan
– 1 klein glas gevuld met water
– Kaneel

Procedure: Knip beide banaan uiteinden en leg de schil in kokend water en laat het aan de kook gedurende 10 minuten. Zeef het daarna en voeg kaneel toe als je wilt. Drink het ongeveer een uur voor het slapen gaan.

Het kalmerend effect is heel bijzonder en je zult in no time in slaap vallen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous De eerste tekenen dat u een gevaarlijke longontsteking heeft en een geweldig recept voor de behandeling van het ademhalingssysteem!
Next Vrouw doet knoflook in melk - zie welke ziekten ze kan genezen!

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Ze genas zichzelf van borstkanker met deze thee! Ze beveelt het nu aan elke vrouw aan!

Luister naar dit artikel Vandaag de dag lijden veel vrouwen aan borstkanker. Velen vinden het in een vroeg stadium en overleven, maar even zovelen van hen niet. Wij geven u

middeltjes

Als je een wasknijper 5 seconden aan je oorlel laat hangen, is dit het ongelooflijke effect

Luister naar dit artikel Heb je stress? Je kunt de volledige lichaamsmassage misschien overslaan en kiezen voor oorreflexologie. Richard Randing, een erkende reflexoloog, focust op verschillende drukpunten in het oor

middeltjes

Deze simpele truc om te stoppen met snurken kent bijna niemand! Hierdoor word snurken verleden tijd!

Luister naar dit artikel Als je snurkt dan heb je er zelf waarschijnlijk weinig last van… Je wordt er niet van wakker, sterker nog je weet waarschijnlijk niet eens dat