Vrouw doet knoflook in melk – zie welke ziekten ze kan genezen!

Vrouw doet knoflook in melk – zie welke ziekten ze kan genezen!

Luister naar dit artikel

Talrijke fruit, groenten en culinaire kruidensoorten kunnen worden gebruikt voor het behandelen van bepaalde aandoeningen zonder behoefte aan andere behandelingen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hier is een recept voor een drankje dat werkt als een geneesmiddel wat uitstekend is voor de algehele gezondheid. Deze drank heet knoflook melk, omdat het is gemaakt van een mengsel van knoflook en warme melk.

Ingrediënten die nodig zijn voor de bereiding:

– 500 ml melk
– 10 teentjes gepelde en gehakte knoflook
– 2 tot 3 theelepels suiker/honing
– 250 milliliter water

Bereiding:

Neem een pot en giet het water en de melk erin. Voeg vervolgens de knoflook toe en zet de pot op het vuur. Wacht tot het mengsel begint te koken. Houd de hitte op medium; stop niet met roeren, tot het mengsel tot de helft is verdampt van de hoeveelheid waarmee je begon. Zeef het en voeg de suiker/honing toe aan het mengsel. Deze drank werkt het beste warm geserveerd.

Hier zijn de voordelen voor de gezondheid van Knoflook Melk:

Astma – als je drie teentjes knoflook consumeerd elke avond zult je de symptomen van astma verlichten

Longontsteking – als je knoflook melk drie keer per dag gebrukt zul je met succes een longontsteking behandelen

Hartproblemen – deze drank vermindert efficiënt de niveaus van LDL cholesterol, ook bekend als slechte cholesterol, voorkomt de vorming van stolsels, aldus de bloedsomloop te verbeteren. Als je de Knoflook Melk bereid met magere of halfvolle melk, zal het nog efficiënter werken voor het verlichten van cardiale problemen.

Genezen van Geelzucht – knoflook is zeer geschikt voor de eliminatie van de gifstoffen uit het lichaam. Deze eigenschap wordt veroorzaakt door het feit dat knoflook de leverenzymen activeert. De lever heeft zwavel nodig om het lichaam te ontgiften, en knoflook is een grote bron van zwavel. Dit ingrediënt is een echte schatkamer voor de lever en heeft ongelooflijke effecten op een vette lever. Het bevat grote hoeveelheden allicine en selenium, het verhoogt de productie van gal, en vermindert de hoeveelheid vet in de lever. Als je Knoflook Melk voor vier tot vijf dagen gebruikt, zult je geelzucht genezen.

Artritis – als je de Knoflook Melk consumeerd op een dagelijkse basis, verminder je de symptomen van artritis, met inbegrip van de ontsteking en de pijn.

Slapeloosheid – de knoflook melk zal je helpen slaap problemen verminderen, dankzij de rustgevende verbindingen die knoflook bevat.

Hoest – in combinatie met kurkuma, is deze drank uitstekend geschikt voor de behandeling van aanhoudende hoest. Dit is waarom je knoflook kurkuma melk kunt bereiden voor de behandeling van hoest. Knoflook heeft een krachtige antibacteriële werking, wat het een geweldige hoestremedie maakt. Als je honing toevoegd aan dit mengsel in plaats van suiker, dan krijg je een uitstekend slijmoplossend middel om je te ontdoen van de hoest.

Tuberculose van de longen – dit mengsel is zeer gunstig voor de behandeling van ziekten van de borst. De zwavel componenten in knoflook maken deze oplossing zeer efficiënt tegen deze ziekte. Maak een oplossing met behulp van een gram knoflook, 240 milliliter melk en een liter water. Kook alle ingrediënten samen tot je een vierde van de basishoeveelheid overhoudt. Consumeer dit afkooksel drie keer per dag.

Cholesterol – als je warme Knoflook Melk dagelijks verbruikt voor een week, zult je de niveaus van low-density lipoprotein (LDL) cholesterol, oftewel slechte cholesterol verlagen, en je zal de niveaus van high-density lipoproteïne (HDL) verhogen, oftewel de goede cholesterol in je lichaam.

Spijsvertering – de krachtige antiseptische eigenschappen van knoflook maken het zeer efficiënt als het gaat om het stimuleren van het immuunsysteem en het handhaven van de spijsvertering. Dit ingrediënt is ook zeer gunstig voor de lymfe omdat het giftige afvalstoffen uit het lichaam elimineert. Bovendien,activeert knoflook afscheiding van spijsverteringssappen en geeft het verlichting bij diverse soorten diarree.

Impotentie – Knoflook Melk is een uitstekende remedie voor impotentie. Bovendien, bestrijdt het eten van gekookte stukjes knoflook succesvol onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.

Ischias – Van Knoflook Melk is het bekend dat het een efficiënte remedie is voor ischias zenuwpijn. De consumptie van deze remedie over een periode van tijd zal je helpen met succes ischias pijn te verminderen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Ze kookte bananen voor het slapen gaan en dronk de vloeistof: Je zult niet geloven wat er met haar gebeurde!
Next That Sugar Film: We eten ons letterlijk ziek aan suiker

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Zuiveringszout is een geweldig product. DIT kun je er allemaal mee doen!

Luister naar dit artikel Zuiveringszout of maagzout werd vroeger veel gebruikt als hét middel om je maag te zuiveren. Je vindt het bij de drogist, de apotheker en bij de

middeltjes

Ze had bruine vlekken op haar handen tot ze het met DIT verwijderde. Ik had geen idee!

Luister naar dit artikel Ouderdomsvlekken of levervlekken zijn egale, bruine of zwarte vlakken die voorkomen op de handen, schouders, gezicht en andere delen van het lichaam die aan de zon

middeltjes

HIER IS HOE UW LICHAAM TE ONTGIFTEN VIA UW VOETEN

Luister naar dit artikel Chinese beoefenaars van de oude geneeskunde hebben voedsel detox-methoden gebruikt als een geweldige manier om het lichaam van gifstoffen te reinigen. Ze geloven dat de voeten