Een branderig gevoel na het scheren verzacht je met komkommer

Een branderig gevoel na het scheren verzacht je met komkommer

Luister naar dit artikel

Voelt je huid na het scheren branderig of ruw aan? Doe er wat komkommer op, het blijkt een zeer efficiënte aftershave te zijn!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoe ga je te werk?

– Leg een paar (goed sappige) komkommerschijfjes, met of zonder schil, op de geïrriteerde huid en laat ze twee à drie minuten inwerken. Als je weinig tijd hebt, snij dan van te voren al een paar komkommerschijfjes en bewaar ze in de koelkast.

– Een andere mogelijkheid: blender een komkommer met een potje yoghurt. Het geeft een vastere structuur en vormt een crème die je gemakkelijk kunt aanbrengen op je gezicht. Of je snijdt de komkommer in blokjes die je fijn prakt tot een soort puree. Die breng je dan in een dunne laag aan op de pijnlijke zone.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous That Sugar Film: We eten ons letterlijk ziek aan suiker
Next Wat is de oorzaak van hartinfarcten en beroertes?

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Zo vergroot je op een leuke (en bewezen) manier je vruchtbaarheid

Luister naar dit artikel Je kunt grootmoeders middeltjes proberen als je snel zwanger wilt worden, maar er zijn leukere manieren te bedenken om zo snel mogelijk die twee streepjes te

middeltjes

Ze wikkelde haar Benen met deze pasta twee keer per week! Dit moet je proberen! Na 1 week `zal je de resultaten zien!

Luister naar dit artikel Cellulite is een hardnekkig onderhuids vet, dat kuiltjes in de huid veroorzaakt. Het verschijnt meestal op de heupen en dijen bij vrouwen. Steun Health Bytes: alleen via

middeltjes

Het enige wat je nodig hebt is een gekookt eitje om je bloedzuikerspiegel te controleren, ZO doe je het…

Luister naar dit artikel Elke keer dat je eet, gaat je bloedsuikerspiegel omhoog. Dit geldt vooral voor mensen met type 2 diabetes of insulineresistentie. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks