Deze 7 dingen zorgen ervoor dat muggen het vooral op jou hebben gemunt

Deze 7 dingen zorgen ervoor dat muggen het vooral op jou hebben gemunt

Luister naar dit artikel

Ongetwijfeld heb je het wel eens meegemaakt: alle muggen hebben het op jou gemunt, terwijl je partner nergens last van heeft. Hoe kan dat? Er zijn zeven dingen die ervoor zorgen dat jij meer kans hebt om het slachtoffer te worden van de irritante beestjes dan anderen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Bloedgroep
Mensen met bloedgroep O worden vaker geprikt door muggen dan mensen met andere bloedgroepen.

2. Zwanger
Malariamuggen prikken zwangere vrouwen twee keer zo vaak als vrouwen die niet in verwachting zijn.

3. Bier
Muggen hebben meer trek in iemand die een biertje heeft gedronken.

4. Geur
Sommige mensen scheiden een geur af, die muggen lekker vinden, maar wat dat nu precies is, is onbekend.

5. Bacteriën
Mensen die een grotere variëteit aan bacteriën op hun huid hebben, zijn minder aantrekkelijk voor muggen.

6. CO2
Mensen die meer koolstofdioxide uitademen, worden vaker geprikt. Dat zijn onder meer grote mensen en zwangere vrouwen.

7. Sporten
Tijdens het sporten kun je melkzuur aanmaken dat vrijkomt door je zweet. En laten muggen daar nou net dol op zijn.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Meer kans op afwijkingen bij de geboorte als de vader oud is of ongezond leeft
Next Agente gooit leefstijl drastisch om na heftige ervaring

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

ADHD-medicijnen gelinkt aan psychose-risico bij kinderen, jonge volwassenen te verdubbelen

Luister naar dit artikel Een type veelgebruikte medicatie voorgeschreven om aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) te behandelen, is in verband gebracht met een hoger risico op psychose. Een studie suggereert dat

Onderzoek

1616 hartstilstanden bij atleten, ernstige problemen, waarvan 1114 doden, sinds COVID-injectie

Luister naar dit artikel Het is zeker niet normaal dat zoveel voornamelijk jonge sporters een hartstilstand krijgen of overlijden tijdens het sporten, maar dit jaar gebeurt het. Veel van deze

Onderzoek

Waarom tarwe, koolhydraten en suiker enorme impact op brein hebben, volgens de neuroloog

Luister naar dit artikel In dit artikel vertelt een neuroloog waarom tarwe, koolhydraten en suiker zo’n negatieve impact op ons brein hebben. Deze voeding leidt volgens hem tot ontstekingen, een verminderde cognitie