De 3 sappen darmreiniger: Hoe Appel, Gember en Citroen Ponden aan afvalstoffen kan afvoeren uit u lichaam

De 3 sappen darmreiniger: Hoe Appel, Gember en Citroen Ponden aan afvalstoffen kan afvoeren uit u lichaam

Luister naar dit artikel

Tegenwoordig zijn er veel mensen die lijden aan problemen met betrekking tot de spijsvertering, en een beschadigde darm, chronische constipatie of IBS (prikkelbare-darmsyndroom).


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De dikke darm is het vitaal orgaan in de eliminatie van afvalstoffen uit het lichaam, dus het is van groot belang om de functie te ondersteunen.

Om het ongemak en pijn te verminderen en het reinigen van gifstoffen uit u lichaam, en de spijsvertering te helpen, kunt u natuurlijk uw systeem ontgiften met de zelfgemaakte darmreiniger.

Deze oplossing kan thuis bereid worden, en bestaat uit natuurlijke ingrediënten. De 4-ingrediënt darm reinigings recept zal al het afval en giftige stoffen uit u lichaam elimineren, en het zal de symptomen van constipatie verminderen.

Echter, houd er rekening mee dat het raadzaam is om deze reiniging te doen als u niet van huis weg hoeft, zodra de eerste effecten van het reinigen beginnen, zult u regelmatig naar de toilet moeten.

De ingrediënten die u nodig hebt voor de voorbereiding van deze remedie zijn appels, citroen, gember en zeezout. Allen zijn rijk aan voedingsstoffen die de algehele gezondheid, en die niet alleen de darm aandoening verbetert.

Een wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van slechts één appel dagelijkse de behoefte aan medicijnen vermindert. Bovendien is citroensap uitstekend voor ontgifting, het helpt de spijsvertering en is rijk aan vitamine C, dat een krachtige antioxidant is.

Anderzijds, is gember zeer gunstig, omdat het de darmfunctie stimuleert en een opgeblazen gevoel vermindert. Zeezout zal de giftige stoffen uit u hele lichaam elimineren en daarmee verbeterd de spijsvertering.

Daarom moet u al deze ingrediënten mengen, en de combinatie elke ochtend op een lege maag consumeren. En daarna drink het nog een keer voor de lunch en in de avond, tussen 6-7 uur.

Bovendien, zorg er ook voor dat u 8 glazen water drinkt gedurende de dag. Toch adviseren deskundigen dat u minder vloeistoffen moet drinken halverwege de middag, om zo te voorkomen dat u tijdens de nacht moet urineren.

De behandeling van de darmreiniging veroorzaken geen bijwerkingen. behalve in het geval als u zwanger bent, of lijdt aan allergie-aanvallen, is het raadzaam om uw arts te raadplegen voordat u het probeert.

Bovendien moet u het niet gebruiken in het geval u lijdt aan diabetes. De voorbereiding zal u slechts 5 minuten duren, en dit is hoe het te doen:

ingrediënten:

  • 1 theelepel gember sap
  • 2 eetlepels vers geperst citroensap
  • ½ theelepel zeezout
  • ½ kopje pure appelsap
  • ½ kopje lauwe gefilterd water

* Dit zijn de benodigde hoeveelheden voor een portie.

Bereidingswijze:

Giet in een gewone pan 100 ml gefilterd water, en warm het op maar breng het niet aan de kook, zodat u het sap direct na de bereiding kunt op drinken. Voeg vervolgens de zee zout toe, goed roeren en voeg de appelsap, gember sap en citroensap toe. Roer opnieuw.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Goed voor de darmen: wijn en koffie
Next Dit is niet zomaar een kruid, het is één van de meest krachtige planten die er zijn, Hier is wat het doet voor je lichaam

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Tot late leeftijd hagelwitte tanden? Het is mogelijk met deze eeuwenoude Tibetaanse techniek!

Luister naar dit artikel Onder Tibetaanse monniken als eeuwenlang de methode voor wittere tanden is zoveel makkelijker dan ik dacht. Je zult het misschien niet direct hebben doorgehad, maar kijk

middeltjes

Hoe je van nierstenen af komt In slechts zes dagen??? Probeer dit geweldige Recept !!!

Luister naar dit artikel Met dit ongelooflijke recept kunt u niet alleen u zich ontdoen van nierstenen, maar u zal zich ook ontdoen van de overblijfselen van zand. Daarom schakelen de nieren van

middeltjes

ECZEEM EN HUIDINFECTIES BEHANDELEN MET KOKOSVET

Luister naar dit artikel Kokosvet bezit twee sterkte troeven tegen eczeem. Het beschermt de huid tegen uitdroging en het heeft een antibacteriële werking. Veel mensen met eczeem hebben een droge huid die hen