“Koffie en sigaretten helpen tegen parkinson”

“Koffie en sigaretten helpen tegen parkinson”

Luister naar dit artikel

Een kop koffie en sigaretten, weinig dokters zullen het aanbevelen. Toch hebben ze allebei één belangrijk gezondheidsvoordeel: ze beschermen tegen parkinson. “Mensen die parkinson krijgen, hebben in principe in hun hele leven nooit gerookt,” zegt dokter Chris van der Linden in het Belgische programma Topdokters.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Studies tonen aan dat mensen die genoeg koffie drinken minder kans hebben op parkinson. Personen die hun hele leven niet gerookt hebben, lopen dan weer een groter risico op de ziekte”, aldus van der Linden.

“Zowel koffie als sigaretten stimuleren de aanmaak van dopamine in de hersenen”, legt de dokter uit. Dopamine speelt een rol in het voorste deel van de hersenen. Parkinson ontstaat doordat de cellen juist in dat gedeelte afsterven. Een extra toevoer van dopamine door koffie of sigaretten, kan voorkomen dat de ziekte doorbreekt.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vrouwen Opgelet: Dit Zijn De Grote Gevaren Van Maandverband En Tampons.
Next Een slaaptekort zorgt voor meer rimpels (en 7 andere verrassende feiten over slapen)

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

De mythe over calcium: Hoe je echt sterke botten krijgt

Luister naar dit artikel Jarenlang is ons geleerd dat calcium helpt tegen zwakke botten. Het wordt vrouwen in de overgang aangeraden calciumsupplementen te nemen om botontkalking en osteoporose te voorkomen.

Onderzoek

Om je brein jong te houden, moet je de trap oplopen

Luister naar dit artikel Meerdere keren per dag de trap op- en aflopen helpt om je brein jonger te houden. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen

Onderzoek

Geweldig nieuws: chocolade helpt tegen hoesten

Luister naar dit artikel Vergeet liters saaie thee met honing, bij een volgend aanslepend hoestje grijpen we met plezier naar een stuk chocolade. De Britse professor Alyn Morice zweert namelijk