Hoge Britse ambtenaar spreekt zich uit: “Steeds meer bewijs dat BMR-prik hersenschade veroorzaakt”

Hoge Britse ambtenaar spreekt zich uit: “Steeds meer bewijs dat BMR-prik hersenschade veroorzaakt”

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Als wordt bewezen dat de BMR-prik autisme veroorzaakt en de overheden de risico’s niet nauwkeurig evalueren, hebben we te maken met één van de grootste schandalen in de medische geschiedenis. Dat stelt dr. Peter Fletcher, die als wetenschappelijk hoofdmedewerker werkzaam was op het Britse ministerie van Volksgezondheid, schrijft de Britse Daily Mail.

Dr. Fletcher heeft duizenden documenten over de kwestie bestudeerd en is van mening dat het publiek het recht heeft om ze in te kijken. Hij zei dat wetenschappers van over de hele wereld steeds meer bewijs verzamelen waaruit blijkt dat het vaccin tegen bof, mazelen en rode hond bij bepaalde kinderen autisme veroorzaakt.

Hij voegde toe: “Er zijn zeer machtige mensen met hoge functies in Groot-Brittannië en andere landen die hun reputatie en carrière op het spel hebben gezet en zij zijn bereid om vrijwel alles te doen om zichzelf te beschermen.”

Het kan niet langer worden ontkend

In de jaren zeventig moest dr. Fletcher bepalen of nieuwe vaccins veilig waren. Hij zette in 2001 voor het eerst vraagtekens bij het BMR-vaccin. Hij zei dat het veiligheidsonderzoek voorafgaand aan de introductie van het vaccin in Groot-Brittannië, inadequaat was.

De angst die hij toen had lijkt nu te worden bewaarheid. Dr. Fletcher is ervan overtuigd dat het BMR-vaccin mogelijk verantwoordelijk is voor het toenemende aantal gevallen van autisme.

“Er worden steeds meer klinische en wetenschappelijke gegevens verzameld waaruit blijkt dat het mazelenvirus in de BMR-prik schade kan veroorzaken aan het brein, de darmen en het immuunsysteem van kwetsbare kinderen,” zei hij. “Het bewijs is afkomstig van een aantal gerespecteerde universiteiten, ziekenhuizen en laboratoria van over de hele wereld. Het kan niet langer worden ontkend. Toch blijven gezondheidsinstanties dat doen.”

Waarom neemt de overheid dit enorme probleem niet serieus?

“Toen wetenschappers een mogelijke link vonden tussen gekkekoeienziekte en de ziekte van Creutzfeldt-Jakob raakte iedereen in paniek en werden miljoenen koeien afgeslacht,” zei dr. Fletcher.

“In vergelijking met 15 jaar geleden, toen het BMR-vaccin werd geïntroduceerd, is het aantal gevallen van autisme en andere vormen van hersenschade vertienvoudigd en niemand wil toegeven dat het gebeurt, laat staan een onderzoek instellen,” voegde hij toe.

“Hoogstwaarschijnlijk wordt de toename voor een deel veroorzaakt door het vaccin,” zei hij. “Waarom neemt de overheid dit enorme probleem niet serieus?”

Niet bestand

Hij voegde toe dat het risico op schade aan het brein en de darmen als gevolg van BMR-prikken veel hoger is bij kinderen die een broer of zus hebben met diabetes. De gepensioneerde dr. Fletcher, die een lange carrière in de wetenschap en geneeskunde achter de rug heeft, zei dat gezondheidsinstanties niet zomaar mogen uitsluiten dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

“Het is heel goed mogelijk dat het immuunsysteem van een kleine minderheid niet bestand is tegen de levende virussen in de BMR-prik en het toenemende aantal vaccinaties,” zei hij.

Het ministerie van Volksgezondheid, waar dr. Fletcher jarenlang heeft gewerkt, zei in een reactie: “BMR blijft de beste bescherming tegen bof, mazelen en rode hond. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het vaccin veilig en kinderen die het BMR-vaccin krijgen hebben niet meer kans op autisme dan kinderen die het niet krijgen.”

[MailOnline]


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Man na twee bijna-doodervaringen: “De dood is slechts het begin, niet het eind”
Next Medicijn voor een langer leven (bij fruitvliegjes helpt het)

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

COVID-prik kan leiden tot VERNIETIGENDE gevolgen op lange termijn, waarschuwt Nobelprijswinnaar viroloog

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Gandhi: “Vaccineren is barbaarse praktijk en dodelijke misleiding”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Waarom heeft China Last Van Uitbraken Van Mazelen, Wanneer 99% Van De Bevolking Er Tegen Gevaccineerd Worden?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat