Wat je scheten zeggen over je gezondheid

Wat je scheten zeggen over je gezondheid

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Gemiddeld laten mensen tien tot twintig scheetjes per dag. Het is een beetje smerig, maar er is dus niets mis mee. Toch zijn er windjes die minder onschuldig zijn en kunnen wijzen op gezondheidsproblemen.

Het gaat om de scheten die een ‘vlees-eierengeur’ verspreiden. Deze stank duidt op een grote hoeveelheid waterstofsulfide en dat kan betekenen dat de darmwand beschadigd of ontstoken is. Er kan zelfs sprake zijn van darmkanker, schrijven onderzoekers van de Monash universiteit in het Australische Victoria.

Je hoeft je overigens niet direct zorgen te maken, de smerige lucht kan ook gewoon worden veroorzaakt door wat je hebt gegeten. Volgens ‘Mental Floss’ bevatten broccoli, uien, eieren en vlees veel zwavel. Als je lichaam deze stoffen afbreekt, komt dit vrij en zorgt het voor stinkende gassen. Het ligt er vooral aan hoe vaak je de onwelriekende gaswolkjes produceert. Als je over het algemeen veel geurloze winden laat, verteren je darmen zetmeel of suikers waarschijnlijk niet zo goed.

Bron

Previous Er gaan vrouwen dood, omdat onze gezondheidszorg alleen gericht is op mannen
Next Zelfgemaakte remedie die het zicht verbetert enintra-oculaire druk verlaagt

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

8 symptomen van schimmelvergiftiging die u nooit mag negeren

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

GEEN UITWEG: Bill Gates, WEF pusht GGO-voedsel, om het einde in te luiden van voedsel zoals we het kennen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Ziet jouw tong er uit als 1 van DEZE 6 alarmsignalen? Kom dan direct in actie!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat