Zout, peper en citroen kunnen deze 9 problemen beter oplossen dan ieder ander medicijn

Zout, peper en citroen kunnen deze 9 problemen beter oplossen dan ieder ander medicijn

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Peper, zout en citroen kunnen niet alleen dienen als dingen die je op een salade doet. Ze kunnen ook worden gebruikt als medicijn.

Eigenlijk, gebruiken veel mensen over de hele wereld deze ingrediënten om alledaagse kwalen te behandelen. Een andere reden kan de dure medische zorg zijn, dus dat is ook een reden waarom veel mensen natuurlijke zelfgemaakte remedies proberen.

Hier is wat je kunt behandelen met zwarte peper, citroen en zeezout:

Keelpijn

Weg met je zere keel door het combineren van 1 eetlepel vers citroensap, een halve theelepel zwarte peper en een theelepel zeezout in een glas warm water. Een paar keer per dag ermee gorgelen om je zere keel te verlichten en hoesten te voorkomen.

Verstopte neus

Ontlast de benauwdheid van je verstopte neus door te niezen. Meng gelijke hoeveelheden van zwarte peper, kaneel, komijn en kardemom zaden in een vijzel en plet het tot een poeder. Ruik het mengsel langzaam en omarm de niesbui.

Verwijderen van Galstenen

De geharde afzettingen van spijsverteringssappen die zich in je galblaas bevinden worden galstenen genoemd. Ze kunnen je spijsvertering blokkeren en het kan heel pijnlijk zijn. Meestal worden ze chirurgisch verwijderd.

Ook zijn er mensen die dit probleem behandelen met natuurlijke remedies. Neem 3 delen van olijfolie en 1 deel elk van citroen en zwarte peper om de stenen op te lossen.

aften

Om de slijmvliezen in de mond te genezen, voeg een eetlepel van Himalaya zout toe aan een kopje warm water en spoel het in je mond na elke maaltijd. Deze methode zal slechte bacteriën verwijderen en de genezing ondersteunen.

Gewichtsverlies

Drink ¼ theelepel gemalen zwarte peper, 2 eetlepels citroensap en een eetlepel honing in een glas warm water om je metabolisme te versnellen. Lemon polyfenolen voorkomen gewichtstoename en vergroten van de gevoeligheid voor insuline die helpt bij het verbranden van vet.

Misselijkheid

Je maagklachten kunnen worden verzacht met zwarte peper, terwijl de geur van citroen de misselijkheid stopt. Meng een eetlepel vers citroensap en een theelepel zwarte peper in een groot glas warm water. Drink langzaam uit tot je jezelf beter voelt.

Astma-aanval

Dit mengsel moet altijd bij de hand gehouden worden als jij of een van je gezin astmatisch is. Om het te maken, voeg 10 korrels peper, 2 kruidnagel knoppen en 15 basilicum bladeren toe aan een kop kokend water. Laat het 15 minuten sudderen en zeef het mengsel in een glazen pot met een deksel. Voeg 2 eetlepels ruwe honing toe en laat het afkoelen. Je kunt het in de koelkast bewaren voor maximaal 2 weken en neem het met (kokos)melk om het beter te laten smaken.

Kiespijn

Meng een halve theelepel elk van gemalen peper en kruidnagel olie om een pijnlijke tand te genezen. Breng het mengsel aan op je pijnlijke tand. Om kiespijn te voorkomen, floss en poets je tanden twee keer per dag. Ook is het belangrijk om zoete of zure voedingsmiddelen te vermijden.

Verkoudheid en griep

Knijp een halve citroen uit in een grote kop gekookt water als je jezelf wilt ontdoen van een verkoudheid. Laat de pulp en schil weken in het water gedurende 10 minuten. Verwijder de citroen en voeg een lepel biologische honing toe. Drink de remedie zoals nodig is totdat je jezelf opgelucht begnt te voelen.

Neusbloeding

Breng een beetje citroensap aan op een katoenen bal en plaats het in het neusgat. Breng je hoofd iets naar voren om het bloed dat in de keel druipt te stoppen en misselijkheid te voorkomen. Je bloedneus zal onmiddellijk stoppen.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Je hebt ongeveer 20 pond aan gif in je dikke darm. Hier is wat je eraan kunt doen
Next Dit gebeurt er wanneer je een week lang kokoswater drinkt

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Vijf huismiddeltjes tegen wallen onder je ogen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Deze plant helpt het herstellen van beschadigde longen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Honing met kurkuma: een krachtig antibioticum dat artsen niet kunnen uitleggen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat