Kaas kan op dezelfde manier verslavend zijn als harddrugs

Kaas kan op dezelfde manier verslavend zijn als harddrugs

Luister naar dit artikel

Kaas, in Nederland zijn we er dol op. En dat is niet zo gek, want uit onderzoek blijkt dat kaas heel verslavend kan zijn. Je kunt er volgens de onderzoekers zelfs high van worden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het draait allemaal om het stofje caseïne. Dat werkt op dezelfde receptoren in de hersenen als harddrugs zoals heroïne en cocaïne. Je hersenen reageren op caseïne door dopamine aan te maken. Dopamine geeft over het algemeen een prettig, positief gevoel.

Dit betekent allemaal niet dat je meteen moet stoppen met kaas eten. Zorg gewoon dat je er niet al te veel van neemt en geniet ondertussen stiekem van je caseïne-high.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De seizoensgebonden depressie bestaat niet
Next Het is wetenschappers gelukt om het geheugen van muizen met Alzheimer te herstellen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Pas op: van deze vier dingen krijg je grijze haren

Luister naar dit artikel Grijze haren zijn op den duur haast onvermijdelijk en de oorzaak is vooral genetisch. Bij de meeste mensen begint het haar rond het dertigste levensjaar de

Overig

DE 60 VEELGEBRUIKTE SCHUILNAMEN VOOR SUIKER

Luister naar dit artikel Bijna iedereen weet dat suiker ongezond is, maar vermijden is eigenlijk helemaal niet makkelijk. Ze stoppen het overal in, al dan niet onder een schuilnaam. Zo

Vaccinaties

De uitvinder van het rubellavaccin geeft toe dat tientallen baby’s strategisch werden geaborteerd om een geschikte cellijn voor vaccins op te zetten

Luister naar dit artikel Een van de meest weerzinwekkende, verdorven aspecten van vaccinatie is dat veel vaccins zijn ontwikkeld met behulp van strategisch geoogste organen van geaborteerde baby’s. De oorspronkelijke