Waarom het goed is elke ochtend een glas warm water op een lege maag te drinken

Waarom het goed is elke ochtend een glas warm water op een lege maag te drinken

Luister naar dit artikel

Iedereen weet nu wel dat het een goed idee is om s’ochtends als eerste water te drinken. Maar waarschijnlijk heeft u ook gehoord dat een glas warm citroenwater nog beter is. Maar hoe zit dat met gewoon water?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hier een paar redenen waarom u uw dag het beste begint met een glas warm of heet water.

Regelmatig in de ochtend voor het ontbijt warm water drinken helpt u het lichaam te ontgiften, het helpt uw spijsvertering op gang en het verminderd het metabolische afval dat zich in uw immuunsysteem heeft kunnen opbouwen.

Zes redenen om uw dag met een glas warm water te beginnen:

1. Stimuleert vertering

Water stimuleert de maag tot het aanmaken van maagzuur zodat het ontbijt dat gaat komen verteerd kan worden.

2. Verlicht constipatie

Constipatie wordt vaak veroorzaakt door uitdroging. Het drinken van warm water stimuleert de darmbeweging en het helpt bij het afbreken van voedsel.

3. Verlicht pijn

Warm water kan helpen pijn van menstruatie, stijve spieren, hoofdpijnen en meer te verlichten. Het is het best om water te drinken aangezien dit de bloedcirculatie stimuleert wat helpt de spieren te ontspannen.

4. Stimuleert gewichtsverlies

Water vult de maag waardoor men een voller gevoel voor en na de maaltijd heeft. Hierdoor gaat men minder eten. Heet water verhoogd ook de lichaamstemperatuur die de energie uitbreidt door het maken van zweet. Dit proces helpt het lichaam ook te ontdoen van gifstoffen.

Voor een sterker gewichtsverlies kan men ook wat citroen toevoegen.

5. Verbeterd de bloedcirculatie

Als u het koud heeft gaat al het bloed naar de organen en krijgen de extremiteiten te weinig bloed. Door warm water te drinken wordt de circulatie beter en warmt u op.

6. Voorkomt huidveroudering

De huid is voor 30% water en uitdroging zorgt voor een droge huid. Rimpels kunnen zich makkelijker vormen op een droge huid omdat het dan minder elastisch en veerkrachtig is dan een gehydrateerde  huid. Meer water drinken verbeterd de hydratatie van de huid waardoor de vroege vorming van rimpels voorkomen wordt.

Wanneer u wil starten met het drinken van heet water zorg dan wel dat u het water na het koken een paar minuten laat staan. U kunt ook altijd wat citroen, appel azijn of honing aan uw dagelijkse glas water toevoegen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Tekort vitamine D versnelt cognitieve achteruitgang
Next Hoge bloeddruk en hoog cholesterolgehalte verlagen met dit natuurlijk middeltje

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Het medische establishment liegt er routinematig over dat patiënten ‘hersendood’ zijn om hun organen te oogsten voor de multi-miljard dollar transplantatie-industrie

Luister naar dit artikel Een gerenommeerde neuroloog uit Brazilië is stoutmoedig naar voren gekomen om de multi-miljard dollar orgaantransplantatie-industrie bloot te leggen, waarvan we nu weten dat deze grotendeels is

Overig

Pandemie was een Trojaans paard voor de COVID-19-prik, volgens een eerstelijnsarts

Luister naar dit artikel Het verplicht stellen van de COVID-injectie (een medicijn zonder veiligheidsgegevens op de lange termijn) voor jonge schoolkinderen, het dreigen met verlies van werk, professionele licenties en

Vaccinaties

Topvaccinonderzoeker ONTHULT een verontrustend pandemisch scenario, het risico versus het voordeel

Luister naar dit artikel Onlangs haalden verschillende landen in Europa de krantenkoppen toen overheidsfunctionarissen besloten de uitrol van het AstraZeneca COVID-vaccin op te schorten vanwege bezorgdheid over bloedstolsels na vaccinatie.