Boerenkoolsalade van McDonald’s bevat veel meer calorieën dan een Big Mac

Boerenkoolsalade van McDonald’s bevat veel meer calorieën dan een Big Mac

Luister naar dit artikel

Als je denkt een gezonde keuze te maken met de boerenkoolsalade van McDonald’s dan kom je bedrogen uit. Je kunt nog beter een Big Mac nemen. Daar zitten ruim 200 kilocalorieën minder in.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Boerenkool is al een paar jaar een hippe superfood vanwege de hoeveelheid vitamines en ijzer die de groente bevat, maar op een enkel groen blaadje na bestaat de Kale Salad van McDonald’s vooral uit kip, saus, kaas en bacon. Alles bij elkaar opgeteld bevat de ‘gezonde’ salade 730 calorieën. Daarbij lijkt de Big Mac met 520 calorieën ineens een verantwoorde keus. Bovendien bevat de salade anderhalf keer zoveel zout en bijna twee keer zoveel vet als de bekende hamburger.

Een andere gezonde optie bij de fastfoodketen is de bosbes-granaatappel-smoothie. Geperst fruit boordevol vitamines zou je denken. Ook hier zijn de voedingswaarden teleurstellend. Het drankje bevat slechts 4 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C en er zit 54 gram suiker in. Dat is net zoveel als in een donut en twee keer zoveel als de hoeveelheid suiker die de Wereldgezondheidsorganisatie per dag aanbeveelt.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous VIDEO: Cannabisactivist Rick Simpson haalt fel uit naar Big Pharma en door Rockefeller gevormde moderne geneeskunde
Next Koffie houdt darmkanker onder controle

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Als je tong er uit ziet als 1 van deze 6 alarmsignalen kan er wat mis zijn met je lichaam!

Luister naar dit artikel Een gezonde tong is mooi egaal roze, zonder ruwe oppervlakken of andere oneffenheden. Maar dit is niet bij iedereen het geval. Medische problemen of slechte hygiëne

Overig

Je moet stoppen met het geven van fluoride tandpasta aan je kinderen, aldus deze arts

Luister naar dit artikel Dr. David Kennedy gelooft dat fluoride niet veilig is en hij heeft daar een paar goede redenen voor om zo te denken. Tandpasta’s boordevol fluoride zijn

Nieuws

Kanker veroorzakende ingrediënten werden net gevonden in deze make-up producten

Luister naar dit artikel Giftige make-up is niets nieuws: de oude Grieken gebruikten zware metalen op hun huid en Egyptische koninginnen droegen zwarte kohl-oogmake-up die met lood was gemaakt. Steun