Proefschrift: “Wereldgezondheidsorganisatie en farmaceutische industrie zweren samen tegen ons”

Proefschrift: “Wereldgezondheidsorganisatie en farmaceutische industrie zweren samen tegen ons”

Luister naar dit artikel

In Australië zijn alle ogen momenteel gericht op de Universiteit van Wollongong. Een medewerker van de universiteit heeft een proefschrift geschreven waarin ze concludeert dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) samenspant met de farmaceutische industrie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dr. Judy Wilyman claimt in haar proefschrift dat de Mexicaanse griep in 2009 tot pandemie is uitgeroepen door een geheime WHO-commissie die nauwe banden heeft met medicijnmakers die veel geld hebben verdiend aan de ziekte.

Samenzweren

Artsen noemen haar paper een ‘complottheorie’, maar de universiteit verdedigt het besluit om het proefschrift te accepteren. De universiteit zegt in een verklaring vrijheid van meningsuiting te stimuleren en zich te houden aan de internationale richtlijnen.

judy-wilyman

Dr. Judy Wilyman

AutismeWilyman suggereert dat het Australische vaccinatiebeleid is beïnvloed door de WHO en de farmaceutische industrie, die samenzweren om vaccins te promoten.

In 2007 schreef dr. Wilyman een paper waarin ze stelt dat het kinkhoestvaccin niet effectief is en bovendien gelinkt is aan autisme. In 2011 sprak ze zich uit tegen HPV-vaccinatie omdat er volgens haar geen duidelijk bewijs was voor de effectiviteit ervan.

Volgens arts John Cunningham bevat het proefschrift van Wilyman fouten. “Het moet worden bestudeerd door mensen die verstand hebben van vaccinaties,” zei hij.

[SBS]

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Baking soda kan letterlijk je leven redden
Next Is kanker een oud overlevingsmechanisme dat blootgelegd wordt?

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Trump waarschuwt tegen griepprik: “Ik injecteer geen troep in mijn lichaam”

Luister naar dit artikel De griepprik wordt ook wel gezien als de grootste zwendel in de medische geschiedenis. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

Vaccinaties

VIDEO: “Dit specifieke vaccin kan direct worden gelinkt aan autisme”

Luister naar dit artikel In Amerikaanse bioscopen draait momenteel een film waarin wordt gesteld dat een specifiek vaccin direct kan worden gelinkt aan autisme. De documentaire Vaxxed is gebaseerd op

Vaccinaties

Professor neemt ontslag uit het Israëlische COVID-vaccincomité vanwege het besluit om zwangere vrouwen te vaccineren

Luister naar dit artikel Een prominent lid van de Israëlische commissie COVID-19-vaccinatieprioritering heeft ontslag genomen uit protest tegen het besluit om vaccins aan te bevelen aan zwangere vrouwen. Steun Health