Anticonceptie voor mannen met één druk op de knop

Anticonceptie voor mannen met één druk op de knop

Luister naar dit artikel

Een Duitse timmerman, Clemens Bimek, heeft een vorm van anticonceptie ontwikkeld, waarmee mannen door middel van een schakelaar de toevoer van sperma tijdelijk kunnen uitschakelen. Daardoor kan een man tijdelijk onvruchtbaar worden gemaakt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het apparaatje, de Bimex SLV, is ‘zo klein als een gummibeertje’ en wordt geïmplanteerd. Zo wordt een soort van klemmetje op de zaadleiders geplaatst, dat kan worden geopend en gesloten. Eigenlijk werkt het net als een sterilisatie, met het belangrijke verschil dat de man slechts tijdelijk onvruchtbaar is.

Bimek vroeg al in 2000 een patent aan op zijn uitvinding.

Tot nu toe is het apparaatje alleen nog maar getest op 1 man en dat is Bimek zelf. Dat gebeurde in 2009. Daarna heeft Bimek verder gewerkt aan de verbetering ervan. Nu worden 25 proefpersonen gezocht om het apparaatje te testen. Als die tests positieve resultaten opleveren, zal de Bimex SLV waarschijnlijk in 2018 op de markt komen.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Slimme pleister meet aan hoeveel UV-straling je bent blootgesteld
Next 8 groenten die je opnieuw en opnieuw kunt laten groeien

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Deze symptomen kunnen beginnende tekenen van leverkanker zijn… Belangrijk om te lezen!

Luister naar dit artikel Maar liefst één op de drie mensen sterft aan kanker. Vroege ontdekking van kanker vergroot de kans op genezing. Daarom stimuleert de KWF Kankerbestrijding om op

Overig

E621 MSG Smaakversterker Dit moet je weten!

Luister naar dit artikel Dit moet je absoluut weten over E621 en MSG Van alle E-Nummers is E621 misschien wel de bekendste. We horen steeds vaker negatieve berichten over E-nummers

Overig

12 jaar niet gedoucht: “Zeep en water zijn slecht voor de huid”

Luister naar dit artikel Chemicus David Whitlock douchte 12 jaar geleden voor het laatst. Hij kwam toen tot de conclusie dat al dat water en zeep niet goed zijn voor