Media blackout: Franse artsen zetten vraagtekens bij veiligheid van vaccinaties

Media blackout: Franse artsen zetten vraagtekens bij veiligheid van vaccinaties

Luister naar dit artikel

Een aantal experts uit verschillende landen hebben hun zorgen geuit over de veiligheid van vaccinaties. Als er problemen zijn met vaccinaties zul je daarover op tv vrijwel niets te zien krijgen. James Murdoch, de zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch (Fox), zat bijvoorbeeld jarenlang in de bestuursraad van GlaxoSmithKline, een farmareus die vaccins tegen onder meer baarmoederhalskanker maakt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Om te achterhalen hoe diep de controverse is zul je zelf op onderzoek uit moeten gaan. Onlangs verscheen in het tijdschrift EBioMedicine een studie over de controverse rond vaccinaties in Frankrijk. De onderzoekers zeggen dat twijfels over vaccinatie wijdverspreid zijn onder Franse huisartsen, wat ervoor zorgt dat patiënten nog meer vraagtekens zetten bij vaccineren.

Een aantal huisartsen staat wantrouwend tegenover vaccinaties. Liefst 43 procent van alle huisartsen raadt tenminste één specifieke vaccinatie soms of helemaal nooit aan.

Overbodig

Sommige artsen zijn bezorgd over de risico’s die de negatieve bijwerkingen als gevolg van vaccinaties met zich meebrengen, ook al blijkt uit studies dat ze veilig zijn. Zes procent van de ondervraagde artsen zegt dat er waarschijnlijk een verband is tussen het HPV-vaccin en neurodegeneratieve ziekten zoals MS.

Meer dan een kwart van de Franse artsen (26 procent) vindt dat sommige vaccinaties overbodig zijn. En een vijfde van de artsen is van mening dat kinderen tegen te veel ziektes worden gevaccineerd.

Opgekocht door Big Pharma

In de studie wordt een andere publicatie aangehaald die stelt dat ‘meer onderzoek nodig is om te begrijpen waarom sommige medische professionals nog steeds twijfelen aan de veiligheid en effectiviteit van vaccinaties’.

Wijlen Arnold Seymour Relman, Harvard-professor en oud-eindredacteur van het New England Medical Journal, zei dat het gebrek aan vertrouwen te maken heeft met het feit dat ‘de medische wereld in zijn geheel wordt opgekocht door de farmaceutische industrie’.

[Collective-evolution]

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Top 10 vitaminerijke wintergroentes
Next 17 slimme manieren om gezond te eten met weinig geld

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

ZOEKTOCHT VAN EEN BEWUSTE MOEDER LEIDT TOT VACCINATIEVRIJE DOCHTER

Luister naar dit artikel (Flair) Juta Bolsius (38) heeft met haar man Marco twee dochters: Liv (5) en Mila (1). Ze is zwanger van haar derde kind. Na de geboorte

Vaccinaties

Vertegenwoordiger vaccinmaker Merck: “Ik zou mijn kinderen nooit laten vaccineren”

Luister naar dit artikel John Berchielli werkte in het verleden voor senator Richard Pan, de beleidsmaker achter de strenge vaccinatiewet SB277 die kinderen verplicht te worden ingeënt tegen een reeks

Vaccinaties

Amerikaanse dokter: “Laat je kinderen niet vaccineren”

Luister naar dit artikel Een Amerikaanse arts vindt dat kinderen niet moeten worden gevaccineerd. “We zouden mazelen, rodehond, de bof en pokken juist moeten krijgen. Onze kinderen hebben daar recht