Home  CATEGORIEËN  MIDDELTJES  Recept geschreven in de Bijbel: Deze krachtige en 3500 jaar oud remedie…

Home CATEGORIEËN MIDDELTJES Recept geschreven in de Bijbel: Deze krachtige en 3500 jaar oud remedie…

Luister naar dit artikel

Olijfbomen worden geteeld sinds de oudheid en worden gebruikt als voedsel en medicijnen over de hele wereld. Wat de meeste mensen niet weten is dat olijfbladeren de grootste helende eigenschappen hebben, en kan longontsteking, gonorroe, tuberculose, griep, hersenvliesontsteking, herpes, hepatitis B en vele anderen ziektes genezen. Dankzij de belangrijkste verbinding oleuropein.
Een ander ding dat specifiek is voor olijfbladeren is dat het kan worden gebruikt na chirurgie voor een verscheidenheid van infecties, schimmels en bacteriën.
Het is te danken aan de antiparasitaire, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van oleuropeïne.
U kunt thee bereiden van olijfbladeren dat effectief is tegen longontsteking, gonorroe, tuberculose, influenza, meningitis, hepatitis B, herpes, chronisch vermoeidheidssyndroom, atherosclerose, botulisme, malaria, maagzweren, difterie, urineweginfecties en encefalitis.
Thee gemaakt van olijfbladeren zal niet alleen helpen in de strijd tegen verschillende ziektes, maar het versterkt ook het immuunsysteem en bied u extra energie. Deze thee zou geconsumeerd moeten worden na chemotherapie of wanneer je gestrest bent en wilt ontspannen.
Recept voor thee van olijfbladeren
Ingrediënten:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


  • 15-20 gedroogde olijfbladeren
  • 3/2 dl kokend water

Verzamel de bladeren in de lente en laat ze drogen in de open lucht. Wanneer het droog is, doe ze in een glazen pot en op een koele, schaduwrijke plek. om deze thee te bereiden zul je 15 – 20 bladeren nodig hebben.
Zet de bladeren in kokend water en kook ze gedurende 10 minuten, en neem het vervolgens er af. Laat de thee 15 minuten afkoelen. Als u wilt kunt u honing of citroen toevoegen. Deze thee is uitstekend voor de algehele gezondheid en moet enkele weken op een rij geconsumeerd worden om zijn voordelen te voelen.
 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De geneeskrachtige werking van basilicum met Recept
Next Overheidswetenschappers onthullen gevaren GMO’s

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

De verbazingwekkende voordelen van zelfgemaakte botten bouillon – verminder ontstekingen, genees je darmen, lever, immuunsysteem, en Gewrichten

Luister naar dit artikel Botten Bouillon is een krachtpatser van vitaminen en voedingsstoffen die het lichaam kunnen genezen en voeden van binnenuit, en het drinken van een glas per dag

middeltjes

Hier is een natuurlijke manier om je te ontdoen van pijn in de knie en water in je knie!

Luister naar dit artikel Veel mensen weten dit niet, maar er zit ook water in de knie, wat kan worden opgebouwd en leiden tot ernstige pijn en problemen. Knie pijn

middeltjes

Dit Chinese kruid helpt tegen rugklachten

Luister naar dit artikel Rugklachten komen heel veel voor. Ongeveer 80 procent van de volwassenen heeft weleens last van een zeurende of stekende pijn, met of zonder uitstraling naar been