Home  CATEGORIEËN  MIDDELTJES  Recept geschreven in de Bijbel: Deze krachtige en 3500 jaar oud remedie…

Home CATEGORIEËN MIDDELTJES Recept geschreven in de Bijbel: Deze krachtige en 3500 jaar oud remedie…

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Olijfbomen worden geteeld sinds de oudheid en worden gebruikt als voedsel en medicijnen over de hele wereld. Wat de meeste mensen niet weten is dat olijfbladeren de grootste helende eigenschappen hebben, en kan longontsteking, gonorroe, tuberculose, griep, hersenvliesontsteking, herpes, hepatitis B en vele anderen ziektes genezen. Dankzij de belangrijkste verbinding oleuropein.
Een ander ding dat specifiek is voor olijfbladeren is dat het kan worden gebruikt na chirurgie voor een verscheidenheid van infecties, schimmels en bacteriën.
Het is te danken aan de antiparasitaire, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van oleuropeïne.
U kunt thee bereiden van olijfbladeren dat effectief is tegen longontsteking, gonorroe, tuberculose, influenza, meningitis, hepatitis B, herpes, chronisch vermoeidheidssyndroom, atherosclerose, botulisme, malaria, maagzweren, difterie, urineweginfecties en encefalitis.
Thee gemaakt van olijfbladeren zal niet alleen helpen in de strijd tegen verschillende ziektes, maar het versterkt ook het immuunsysteem en bied u extra energie. Deze thee zou geconsumeerd moeten worden na chemotherapie of wanneer je gestrest bent en wilt ontspannen.
Recept voor thee van olijfbladeren
Ingrediënten:

  • 15-20 gedroogde olijfbladeren
  • 3/2 dl kokend water

Verzamel de bladeren in de lente en laat ze drogen in de open lucht. Wanneer het droog is, doe ze in een glazen pot en op een koele, schaduwrijke plek. om deze thee te bereiden zul je 15 – 20 bladeren nodig hebben.
Zet de bladeren in kokend water en kook ze gedurende 10 minuten, en neem het vervolgens er af. Laat de thee 15 minuten afkoelen. Als u wilt kunt u honing of citroen toevoegen. Deze thee is uitstekend voor de algehele gezondheid en moet enkele weken op een rij geconsumeerd worden om zijn voordelen te voelen.
 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous De geneeskrachtige werking van basilicum met Recept
Next Overheidswetenschappers onthullen gevaren GMO’s

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

6 Natuurlijke en effectieve alternatieven voor ibuprofen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Zeg maar dag tegen pijn in je gewrichten, benen en rug met deze bewezen anti-inflammatoire smoothie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Het effect van water drinken op de nuchtere maag

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat