Zo zal een pakje sigaretten er voortaan uitzien

Zo zal een pakje sigaretten er voortaan uitzien

Luister naar dit artikel
De sigarettenpakjes zien er vanaf mei volgend jaar anders uit. Europa heeft beslist dat de voor- en achterkant voor minstens 65 procent moet bestaan uit waarschuwingen en informatie voor wie wil stoppen met roken. Ook op de zijkanten van de pakjes komen waarschuwingen. Hoe dat er in de praktijk uitziet, maakt de Europese Commissie nu duidelijk met een voorbeeld.

Nog nieuw is dat de waarschuwende foto verplicht op beide kanten van het pakje moet. Daardoor is het voor winkeliers niet meer mogelijk om de foto bij het uitstallen van de pakjes weg te stoppen. Verder staat de vermelding van het merk straks verplicht onder de waarschuwingen, dat is nu nog andersom.
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) werkt nog aan de omzetting van de nieuwe richtlijn, maar zegt tegen mei 2016 klaar te zijn. Ook in ons land komen de nieuwe pakjes er dus over zeven maanden aan.
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Is kaas even verslavend als morfine?
Next Dit zijn je hersenen op mdma

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

“Fitbits en andere stappentellers zijn mogelijk slecht voor de gezondheid”

Luister naar dit artikel Stappentellers zijn niet alleen tijdverspilling, maar kunnen ook gevaarlijk zijn, zegt een belangrijke computerwetenschapper. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

Overig

Beleidsmaker: “Kanker is schimmel die je uit je lichaam kunt spoelen met baking soda”

Luister naar dit artikel De Amerikaanse beleidsmaker Michele Fiore, lid van de Volksvergadering van Nevada, wil de regels voor de zorg rond het levenseinde aanpassen zodat meer kankerpatiënten de ziekte simpelweg

Overig

Ontmoet Dr. Jack Wolfson, een Moedige Cardioloog Bereid de waarheid te vertellen over de moderne geneeskunde

Luister naar dit artikel Een board-gecertificeerde cardioloog in Phoenix, Arizona, heeft besloten te stoppen met de behandeling van symptomen. In plaats daarvan, zoekt hij de oorzaken van zijn eigen gezondheid,