Paardenbloem-extract doodt kankercellen binnen 48 uur

Paardenbloem-extract doodt kankercellen binnen 48 uur

Luister naar dit artikel

Uit een studie van de Universiteit van Windsor in Canada blijkt dat paardenbloemthee in staat is om kankercellen binnen 48 uur te doden. Gezonde cellen in het lichaam worden niet aangetast.
Healthy and Natural Life meldt dat de wortel van de paardenbloem niet alleen kankercellen doodt, maar ook een vochtafdrijvende werking heeft, de lever reinigt, helpt tegen allergieën en het cholesterol verlaagt.
De oudere generaties, met name de oma’s onder ons, zijn op de hoogte van de heilzame werking van de plant en maakten daarom vroeger siroop van de paardenbloem.
De paardenbloem komt van oorsprong voor in Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika en bevat 53 procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine K en 110 procent van de ADH vitamine A.
De studie naar de antikankerwerking van het onkruid wordt geleid door professor Siyaram Pandey. Hij kreeg voor zijn onderzoek, dat inmiddels twee jaar loopt, een subsidie van 270.000 dollar (235.000 euro). Pandey gebruikte een extract van de paardenbloemwortel om melanoom, een vorm van huidkanker, te behandelen.
De studie, die is gepubliceerd in Evidence-Based Complimentary and Alternative Medicine, concludeerde dat het extract melanoomcellen succesvol wist te vernietigen. Het werkte als een soort ‘natuurlijke chemotherapie’, aldus Pandey en zijn collega’s.

[International Business Times]


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Conclusie na 30 jaar: “We zijn er met zijn allen ingeluisd door de farmaceutische industrie”
Next Kinderarts geeft toe dat ADHD ‘verzonnen’ is, maar schrijft toch pillen voor

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Onderzoekers ontdekken een combinatie van cannabis en paddenstoelen die "meer dan 90% van de darmkankercellen doodt"

Luister naar dit artikel Als het om cannabisonderzoek gaat, zijn Israëlische wetenschappers jarenlang pioniers geweest. Dankzij de tirannieke Schedule 1-classificatie in de Verenigde Staten loopt Israël jaren voor op Amerikaans

Natuurlijk

Koffie: een beetje leverliefde in de ochtend

Luister naar dit artikel Koffie is een van de meest populaire dranken ter wereld. Miljoenen mensen beginnen hun ochtend met een kopje java of drie en nieuw onderzoek toont aan

middeltjes

Ontbinding van Spike Eiwit door Nattokinase

Luister naar dit artikel Verreweg de meest gestelde vraag die ik krijg van degenen die een van de COVID-19-vaccins hebben genomen, is: “hoe krijg ik dit uit mijn lichaam.” De