Winterklachten? Geef je weerstand een boost!

Winterklachten? Geef je weerstand een boost!

Luister naar dit artikel

Onze weerstand krijgt het tijdens de ‘R’ maanden zwaar te verduren en typische winterklachten steken de kop op!
In de herfst en winter is het kouder en vochtiger, worden we constant geconfronteerd met temperatuurverschillen (binnen-buiten) en komen we vaker in verwarmde ruimtes samen: school, bus, overdekte shoppingcenters, geen terrasjes meer maar binnen waar het warm is…
Vaak hebben we de neiging de verwarming te hoog te zetten om de ruimte snel op te warmen. Verwarming zorgt echter voor een droge, kleffe lucht die onze weerstand verder uitdaagt. Door deze ingrijpende veranderde weer- en leefomstandigheden is er bovendien veel meer contact met anderen waardoor onze weerstand harder moet werken om optimaal te functioneren.
Daarnaast moet ons lichaam ook wennen aan het nieuwe ritme. Veel mensen hebben last van hun slaapritme door de kortere dagen. Te weinig slaap vermindert je weerstand en maakt je vatbaar voor koude en winterklachten.
Hoe kun je zelf je weerstand een handje helpen?
• Zorg voor voldoende ontspanning en nachtrust
• Was regelmatig je handen
• Zoek frisse lucht op
• Zet de verwarming niet te hoog
• Ventileer regelmatig de ruimtes
• Neem een voedingssupplement zoals Echinacea of extra vitamine C
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Onderzoekers linken blootstelling aan fluoride aan ADHD, tot 131.000 extra gevallen in 8 jaar tijd
Next Zijn ziektes eigenlijk wel uitgeroeid door middel van vaccins? De onvertelde waarheid over vaccinatie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De donkerste geheimen van de voedingsindustrie: onderzoeksjournaliste doet boekje open

Luister naar dit artikel De Britse onderzoeksjournaliste Joanna Blythman merkte dat er zelfs met fruitsalade gesjoemeld wordt, toen zij undercover in de voedingsindustrie ging. Zij zegt dat we maar weinig

Overig

Hoe we langzaam worden vergiftigd door alledaagse producten

Luister naar dit artikel Het is bekend dat giftige chemicaliën in plastic producten, blikjes, shampoo en cosmetica kanker, geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid kunnen veroorzaken. Toch reguleert de overheid het gebruik van

Overig

Vitamine C bijwerkingen blijken dodelijk voor Big Pharma

Luister naar dit artikel Voor een industrie die winst tracht te maken door de verkoop van haar eigen synthetische medicamenten, worden de voordelen van natuurlijke geneeswijzen niet gezien als goed