6 manieren om elke dag vet te verbranden

6 manieren om elke dag vet te verbranden

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Als je als doel hebt gewicht te verliezen, moet je dit op de meest gezonde manier proberen doen.Het is niet gemakkelijk om elke dag vet te verbranden, want soms hebben we niet genoeg tijd om naar de sportschool te gaan of een gezonde maaltijd klaar te maken. Toch zijn we ervan overtuigd dat je je doel kan behalen. Wil je weten hoe? We leggen je het hieronder graag uit!

Stappen die je moet nemen om elke dag vet te verbranden

1. Tijdens het ontbijt

 
Laat ons beginnen met één ding duidelijk te maken: als je gewicht wil verliezen, moet je niet stoppen met eten of maaltijden overslaan en dan al zeker niet het ontbijt. Minder eten zal je op geen enkele manier helpen, want dit zal enkel je metabolisme vertragen en dus je capaciteit om vet te verbranden. In een perfecte wereld zou je vijf maaltijden per dag moeten eten (niet al te grote maaltijden en verspreid over de dag). Dit zal ervoor zorgen dat je metabolisme de hele dag lang op een stabiel niveau functioneert.
Hoe kan je je dag nu starten met het verbranden van vet? Maak gewoon een ontbijt met de juiste ingrediënten. Voeg bijvoorbeeld wat verse papaja toe aan een kom havermout met rijstmelk. Deze combinatie doet wonderen voor je gewicht. Papaja is echt een zeer goed fruit om vet te verbranden, dus voeg het zeker toe aan je dieet. Maar ook andere zaken kan je als ontbijt nemen, zoals een appel met toast, honing en een kop groene thee. Of eet een kom natuurlijke yoghurt (of zelfs beter huisgemaakte) met aardbeien en amandelen. Er zijn talloze opties, maar probeer minstens wat fruit aan eender welk ontbijt toe te voegen.

2. Gemakkelijke oefeningen die je thuis kan doen

De beste oefeningen om vet te verbranden zijn cardio- en aerobe oefeningen. Om de gewenste resultaten te krijgen, hoef je er echter niet voor naar de sportschool te gaan of een lange, zware training te ondergaan. Besteed dus geen tonnen geld aan je maandelijkse lidmaatschap voor de sportschool of een andere club. Je hoeft echt slechts een half uur fysieke activiteit per dag te doen en dat kan gemakkelijk door bijvoorbeeld touwtje te springen, enkele buikspier oefeningen te doen of op je rug te liggen en in de lucht te fietsen. Zet gewoon een leuk muziekje op en doe je oefeningen. Het belangrijkste is dat je het elke dag blijft doen; vergeet het dus niet!

3. Maak gebruik van de tijd die je buiten doorbrengt

Iedere keer dat je je huis uit gaat om een boodschap te doen of de hond uit te laten, zou je van dit moment gebruik moeten maken om vet te verbranden door enkele gewichtjes van 1 of 2 kilo mee te dragen. Dit zijn kleine inspanningen, maar als je ze dagelijks doet, zullen ze je helpen vet te verbranden. Er zijn ook andere kleine zaken die je kan doen, zoals de trap te nemen in plaats van de lift. Ga dus op zoek om gedurende de dag meer te bewegen dan je normaal doet. Een leuk voorbeeld is dagelijks met enkele vrienden afspreken om een uurtje te gaan wandelen. Je lichaam en je hart zullen je er dankbaar voor zijn.

4. Saliethee om vet te verbranden

Je kan elke dag een infusie van salie drinken. Het is echt een zeer goed middel om vet te verbranden en een strakkere buik te krijgen. De thee is vooral goed voor vrouwen, want naast vet verbranden, werkt het ook ontstekingsremmend, ontspannend, antibacterieel en diuretisch. Om het drankje te maken plaats je simpelweg vijf blaadjes salie in een kop kokend water. Voeg ook nog het sap van een halve citroen toe. Drink elke middag een kop. Wees consistent en je zal fantastische resultaten zien!

5. Voeding die vet verbrandt

 
Een makkelijke remedie om vet te verbranden is de lunch of het avondmaal te starten met een glas artisjokwater. Dit zal je lichaam reinigen en het vetmetabolisme stimuleren. Het is bovendien erg makkelijk te maken: kook een aantal artisjokken tot ze zacht worden (later kan je de artisjokken eten als avondmaal met een beetje azijn en olijfolie). Gebruik het kookwater als een drankje dat je voor de maaltijd nuttigt. Voeg een beetje citroensap toe voor een beter smaak.

Je kan ook heerlijke maaltijden bereiden met eetwaren die je helpen vet te verbranden. Denk maar aanbieten, spinazie, wortelen, schelpdieren en eieren. Of voeg kruiden zoals curry, paprika, peper en kaneel toe. Deze zullen je metabolisme stimuleren.
Voor wat betreft fruit kunnen we papaja, grapefruit en appels aanraden (eet indien mogelijk ook de schil op, want deze bevat het belangrijkste ingrediënt: pectine). Ook meloenen en watermeloenen zijn heerlijk en zullen je helpen je doel te bereiken.

6. Witte thee om vet te verbranden

 
Heb je ook al eens witte thee geprobeerd? Het is niet zo bekend als groene thee, maar wint de laatste jaren wel aan populariteit dankzij zijn antioxidatieve eigenschappen (die meer uitgesproken zijn dan in groene thee). Het zal bovendien je metabolisme versnellen en je lichaam zuiveren van afvalstoffen en vetten. Daarbij is het ook gewoon erg lekker. Probeer dus iedere avond voor het slapen gaan een kop witte thee te drinken. Je vindt het vast fantastisch!
Zoals je kan zien is elke dag vet verbranden niet zo moeilijk. Ben je klaar om er vandaag mee te starten?
Bron


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Behandelingen voor gekleurd en beschadigd haar
Next 8 Gewoontes die slecht zijn voor je nieren!

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Verwijder een eventuele besmetting uit het Lichaam, verlaag het cholesterolgehalte, Verhoog uw immuniteit en reinig uw bloedvaten met dit wonder Recept!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Zelf anti muggen spray maken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

4 eetlepels per dag en de kanker is verdwenen: deze beroemde Russische wetenschapper onthult de meest krachtigste zelfgemaakte remedie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat