Fruit dat helpt om je metabolisme te versnellen

Fruit dat helpt om je metabolisme te versnellen

Luister naar dit artikel

Gewicht willen verliezen of een paar maatjes kleiner worden zijn veelbesproken onderwerpen. Voor veel personen wordt dit doel een prioriteit en ze focussen hun hele leven op het bereiken van dit doel. Voor sommige personen kan het zelfs een obsessie worden. Gewicht verliezen kan echter makkelijk zijn als je op een natuurlijke manier je metabolisme versnelt. Dit kan bereikt worden door het eten van bepaalde soorten fruit, die een grote hoeveelheid antioxidanten bevatten en zelfs overtollige vloeistof en vocht uit je lichaam kunnen verdrijven. Wil je hier meer over te weten komen? Lees dan verder! Hieronder zullen we aantal soorten fruit aanbevelen die je kunnen helpen om je doel te bereiken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Grapefruit

Dit fruit heeft eigenschappen die constipatie en stoornissen in het urinewegstelsel bestrijden. Het bevat daarnaast ook een antioxidant, die je lichaam helpt om insuline efficiënt te gebruiken, waardoor je suikerwaarden gebalanceerd blijven. Het helpt ook om calorieën te verbranden, waardoor het een ideaal onderdeel is voor een gebalanceerd dieet met de focus op gewichtsverlies. De voordelen die het bezit zijn bewezen door de Scripps Clinic in Californië.

Appels

Dit fruit versnelt niet alleen je metabolisme, maar het ontgift ook je lever. Het vermindert daarnaast ook cholesterol en glucosewaarden in het bloed, dankzij de methionine en peptide die het bevat. Het helpt ook om het geheugen te versterken en het is een effectief middel voor het bestrijden van neurodegeneratieve ziekten. Onderzoeken uitgevoerd door de Universiteit van Rio de Janeiro hebben bewezen dat het eten van 3 kleine appels per dag kan helpen om sneller gewicht te verliezen.

Perenpeer

Peren zijn rijk aan vitaminen en foliumzuur. Net als appels kunnen ze helpen om je metabolisme te versnellen en hoge lipidewaarden in onze organismen verminderen. Om te zien hoeveel ijzer dit fruit bevat, hoef je het alleen maar doormidden te snijden en als het bruin wordt, dan is het rijk aan ijzer. Als het niet van kleur verandert, bevat het niet veel ijzer.

Citrusvruchten

Citrusvruchten hebben drie lagen met verschillende fytochemische eigenschappen, waaronder vitamine C, wat antioxidante eigenschappen heeft en het immuunsysteem versterkt. Daarnaast helpen ze ons om vet te verbranden en ze versnellen het metabolisme.

Papajapapaja

Alhoewel sommige personen de geur niet lekker vinden (en daarom geen papaja consumeren), zouden ze zeker van gedachten veranderen als ze zich realiseren hoeveel krachtige eigenschappen het bevat. De aanwezigheid van papaïne, een enzym dat de vertering van eiwitten bevordert, versnelt het metabolisme en dankzij het feit dat het weinig calorieën bevat helpt het ook om gewicht te verliezen. Men zegt ook dat het overtollig water elimineert en je elektrolyten geeft, die onder andere hartfalen en een hoge bloeddruk voorkomen. Dus eet zeker papaja!

Gekruide voedingsmiddelen

Gekruide voedingsmiddelen zijn momenteel de focus van vele onderzoeksprojecten, vanwege de verrassende effecten. Al drie uren na het consumeren van gekruid voedsel kan het metabolisme van een persoon tot 25% versnellen. Ze helpen om calorieën te verbranden en laten endorfines vrij, waardoor ze een krachtig stimulerend middel en antidepressivabehandeling zijn.

Kiwikiwi

Dit fruit komt oorspronkelijk uit China en is rijk aan vezels en bevat een grote hoeveelheid vitaminen, waardoor ze uitstekend zijn voor het versterken van je immuunsysteem. Dankzij het hoge vezelgehalte helpt het ons om de vertering en het metabolisme te bevorderen of reguleren en ook om cholesterolwaarden in het bloed te balanceren. Eén kiwi bevat al de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor zowel kinderen als volwassenen.

Cantaloupmeloen

Dankzij de hoge hoeveelheid water in dit fruit smelt het in je mond. Het is zoet en perfect voor hete zomerdagen en aangezien het rijk is aan kalium, is het super effectief bij het helpen om een snel metabolisme te behouden en dus gewicht te verliezen.

Onthoud…

Dankzij deze lijst kan je zien dat er een hoop fruit is dat effectief is om je metabolisme te versnellen. Deze voedingsmiddelen zijn zelfs nog beter wanneer je ze tussen je maaltijden consumeert, zodat je spijsverteringsstelsel de voedingsstoffen makkelijker kan absorberen.
Het is altijd goed om te onthouden dat fruit een goed middel kan zijn om je metabolisme te versnellen, zolang je positieve voedingshandleidingen volgt en een gebalanceerd dieet hebt. Fruit kan niet het enige zijn dat we de hele dag eten, omdat onze organismen ook andere voedingsstoffen, vitaminen en mineralen nodig hebben om onze organen sterk te houden. Daarnaast is bewegen ook een belangrijke factor om gezond te blijven en een lichte fysieke activiteit na elke maaltijd is een uitstekende manier om dat te doen. Ben je er klaar voor om te beginnen met het eten van deze voedingsmiddelen?
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Bescherm je lichaam door iedere dag druiven te eten
Next 5 natuurlijke manieren om je bloeddruk te verlagen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Ouder dan 100 door hennepzaad?

Luister naar dit artikel Het Chinese district Bama Yao in de zuidelijke provincie Guangxi staat bekend als regio van het lange leven vanwege zijn grote aandeel honderd-plussers: 32 per 100.000

middeltjes

10 voedingsmiddelen die de slagaderen schoonmaken

Luister naar dit artikel De aandoening waarbij de slagaderen steeds meer worden afgesloten staat bekend als atherosclerose en is over de hele wereld de voornaamste doodsoorzaak. Het aantal mensen dat

middeltjes

Experts zeggen dat het drinken van DIT sapje rugklachten tegen gaat. GEWELDIG!

Luister naar dit artikel Rauwe aardappelsap is precies zoals je het zegt. Het is sap dat geperst is uit aardappelen. Het is misschien niet altijd even makkelijk om in de