Zeg vaarwel tegen buikvet met auberginewater

Zeg vaarwel tegen buikvet met auberginewater

Luister naar dit artikel

Overtollig buikvet wegwerken vereist een zeker inspanning en enkele wijzigingen aan de levensstijl.Beweging en een gezond dieet zijn hierbij van vitaal belang. Auberginewater kan echter bijkomende hulp bieden.
Auberginewater is een uitstekende remedie om gewicht te verliezen. Het hoge gehalte aan water, vezels, vitaminen, antioxidanten en mineralen maken het een perfect middel om vet te verbranden. Het bevat ook een groot aandeel aan voedingsstoffen, die goed zijn voor het lichaam. Weten hoe je het moet gebruiken kan een onmisbare hulp zijn om dat vervelende buikvet weg te werken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoe kan aubergine me helpen gewicht te verliezen?

aubergine-2

 • Aubergine beschikt over een grote hoeveelheid voedingsstoffen, maar is laag in calorieën. Aubergines zijn ook optimale diuretica en gaan het vasthouden van vocht tegen en geven je een verzadigd gevoel.
 • Vergeet echter niet dat om gewicht te verliezen en je buikvet te verminderen, je ook wijzigingen aan je levensstijl moet maken. Dat betekent dat auberginewater je enkel zal helpen in combinatie met een gezond dieet en voldoende beweging (minstens 30 minuten per dag).
 • Aubergine heeft erg zuiverende en ontgiftende eigenschappen. Het bevat ook geen vet en amper calorieën. Daarbij bevat het ook nog eens voldoende voedingsstoffen om als volwaardig deel van een gebalanceerd dieet beschouwd te worden.

Welke andere voordelen hebben aubergines?

aubergine-3

 • Aubergines helpen cholesterol te controleren. Hoe doen ze dat? Hun bestanddelen absorberen de vetten uit je voeding en voeren ze door het hele darmkanaal.
 • Ze verwijderen afvalstoffen uit het lichaam en hebben invloed op de peristaltiek van de darmen, waardoor ze effectief constipatie bestrijden.
 • Ze hebben antioxidatieve eigenschappen, dankzij de aanwezigheid van vitamine E en anthocyaan. Deze antioxidanten beschermen het lichaam tegen verscheidene types kanker en cardiale aandoeningen.
 • Aubergines bevatten ook kalium en wat natrium. Deze zijn belangrijk voor hetzenuwstelsel en het cardiovasculaire stelsel.
 • De vezels in aubergines helpen, zoals eerder vermeld, het lichaam te reinigen. Het verlaagt ook het niveau van suiker in het bloed, waardoor het beschermt tegen diabetes.
 • Ze bevatten ook foliumzuur, wat goed is voor de beenderen.
 • Ook voor personen met leverproblemen zijn aubergines zeer nuttig, omdat het de functie van dit orgaan stimuleert.
 • De groente is tenslotte ook rijk aan magnesium en ijzer, wat helpt anemie te voorkomen, terwijl het je verdedigingssysteem verstrekt.

Hoe gewicht verliezen met auberginewater?

aubergine-4

Hoe auberginewater gebruiken:

 • Drink het zeven opeenvolgende dagen. We raden je aan dit dieet minsten eens per maand te volgen, omdat het niet enkel buikvet wegwerkt, maar het lichaam ook reinigt.
 • Tijdens deze week volg je het beste een dieet van salades en sappen. Mijd industriële vetten en geraffineerde bloem zoveel mogelijk.
 • Drink een halve liter auberginewater per dag. Dat staat gelijk aan een glas voor beide hoofdmaaltijden.
 • Normaal moet je twee kilo gewicht kunnen verliezen in deze week. Houd er echter rekening mee dat elk metabolisme anders is en het aantal verloren kilo’s dus van persoon tot persoon kan verschillen.
 • Naast het drinken van auberginewater, zou je aubergine ook in zijn andere vormen moeten eten: gebakken en gekookt. Kies zelf waar je op dat moment zin in hebt. Eet het echter nooit rauw. Rauwe aubergine is namelijk toxisch, want het bevat een alkaloïde, bekend als solanine, dat braken en diarree kan veroorzaken.

Hoe auberginewater maken:

 • Het is erg simpel. Neem een aubergine van gemiddelde grootte, verwijder de schil, was de groente grondig en snijd hem in blokjes. Kook deze in water.
 • Neem vervolgens een donkere fles en vul deze met een halve liter van het water met wat blokjes aubergine en laat het weken tijdens de nacht. Het is dus belangrijk het water te maken op de avond vóór je het wil nuttigen.
 • Drink het vervolgens met een beetje citroensap. Hierdoor zal de smaak beter zijn en je voegt bovendien nog eens extra antioxidanten toe. Onthoud dat je het moet drinken vóór je twee hoofdmaaltijden en dat gedurende een hele week. Herhaal dit dieet maandelijks en geleidelijk aan zal je de resultaten zien.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 15 redenen om elke dag magnesium in te nemen
Next 11 voedselsoorten die helpen je lever te reinigen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

4 Oude Elixers voor gezondheid en de jeugd

Luister naar dit artikel Deze oude recepten zijn bewaard gebleven tot op de dag van vandaag, omdat ze “magische vaardigheden” bevatten die uw lichaam zullen helpen om herboren te worden.

middeltjes

Ze wrijft elke ochtend een ijsklontje over haar gezicht voor dit ONGELOOFLIJKE resultaat!

Luister naar dit artikel Door het koude weer krijgt je huid helaas heel wat te verduren, zeker je gezicht. Niet alleen het weer, maar ook make-up en de verwarming kunnen

middeltjes

Hij dronk dit natuurlijke sap en zijn jicht verdween in 3 dagen.

Luister naar dit artikel Medische deskundigen definiëren jicht als een aandoening van zwelling, stijfheid en constante ondraaglijke pijn in de gewrichten. Jicht treft meestal de voeten, met name de grote