Waarom vrouwen minder alcohol moeten drinken dan mannen

Waarom vrouwen minder alcohol moeten drinken dan mannen

Luister naar dit artikel
De meeste dokters stellen dat mannen veilig twee glazen alcohol per dag kunnen drinken, terwijl vrouwen het bij dagelijks één glas moeten laten om hun gezondheid niet te schaden. Van waar het verschil?
Business Insider legt het uit in onderstaand filmpje van iets meer dan een minuut.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit is wat cafeïne doet met je lichaam
Next “Opzienbarende doorbraak”: Kijk hoe dit menselijk eiwit in realtime kankercellen doodt

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Overeenkomende studie: Aspartaam is puur vergif!

Luister naar dit artikel De kunstmatige zoetstof aspartaam wordt gevonden in veel verschillende zoete lightproducten zoals bijvoorbeeld frisdranken. Sinds de introductie van de zoetstof begin jaren tachtig circuleren er negatieve

Onderzoek

Wetenschap: vrouwen hebben meer slaap nodig dan mannen

Luister naar dit artikel Uit een onderzoek van het Loughborough University’s Sleep Research Center in Leicestershire (UK), waaraan meer dan 200 mannen en vrouwen van middelbare leeftijd meededen, is gebleken dat

Onderzoek

Parasiet zorgt ervoor dat vrouwen meer kinderen krijgen

Luister naar dit artikel Vrouwen die een bepaalde parasitaire worm met zich meedragen hebben meer kans om zwanger te worden, zo blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Californië.