Waarom je twee uur per dag rechtop moet staan

Waarom je twee uur per dag rechtop moet staan

Luister naar dit artikel

Een half uur per dag wandelen? Drie keer in de week naar de sportschool? Het is allemaal niet genoeg. Voor een lang en gezond leven moet je minstens twee uur per dag rechtop staan, schrijven wetenschappers van Oxford in het vakblad European Heart Journal.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ze gaven 782 mannen en vrouwen een toestel, waarmee kon worden gemeten hoeveel tijd ze besteedden aan zitten, wandelen, slapen en eten. Ook werd hun gewicht bepaald en hun bloed getest.

De combinatie van deze gegevens leidde tot de conclusie dat wie dagelijks zo’n twee uur per dag staat een betere bloedsuikerspiegel heeft en lagere niveaus van vet in het bloed. Ook was het cholesterolgehalte van mensen die veel stonden beter.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zijn smoothies gezond?
Next Deze vitamine doodt kankercellen en voorkomt dat ze zich kunnen vermenigvuldigen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Hepatitis E in leverworst en paté gevonden. Zwangere vrouwen uitkijken!

Luister naar dit artikel Veel van de leverworsten en patés zijn positief getest op hepatitis E-infectie. Zo meldt bloedbank Sanquin. Mensen met een verlaagde weerstand of die een transplantatie moeten

Natuurlijk

Studie: meer aardbeien consumeren kan Alzheimer bij ouderen helpen voorkomen

Luister naar dit artikel Houd je van snacken op zoete en sappige aardbeien? Nou, blijf erbij: een recente studie suggereert dat ze uw risico op het ontwikkelen van dementie van

Onderzoek

Hebben Nederlandse onderzoekers dan eindelijk ‘levenselixer’ gevonden?

Luister naar dit artikel Wetenschappers van het Erasmus MC deden een vreugdedansje in het laboratorium. Ze hebben baanbrekende resultaten behaald met het middel Proxofim. Bejaarde muizen waren na behandeling aanmerkelijk