Bent u zich bewust Hoe belangrijk het is om u voeten te masseren voor het slapen gaan?

Bent u zich bewust Hoe belangrijk het is om u voeten te masseren voor het slapen gaan?

Luister naar dit artikel

De artsen hebben het belang van de massage en zelf massage benadrukt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Meerdere positieve effecten

Met behulp van de massage wordt de doorbloeding verbetert, de afscheiding wordt verwijderd tussen de talgklieren en zweetklieren, het metabolisme versterkt, dat wil zeggen dat de stroom van de nutriënten in het weefsel worden versneld, de antioxidanten van het weefsel wordt verbetert en de lymfe zwelling verdwijnt, het huid wordt dan sterker, het wordt meer elastischer, en het ziet er gezonder uit en het geeft een jongere uitstraling.
De conditie van de spieren die ons lichaam doet bewegen, is zeer afhankelijk van het poseren en het zicht dat u er op heeft.
De massage beïnvloedt de voeten door ze te strekken, oftewel ze worden slapper en daarna sterker, maar meer ontspannen, omdat de massage het melkzuur sediment verwijdert dat vaak tot krampen en spierpijn leidt.
Bovendien motiveert en verlicht de massage de spijsvertering en het is een echte aanvullend hulpmiddel, maar ook een van de manieren om bepaalde toestanden te genezen.
Het is bekend dat met een massage en druk van bepaalde onderdelen van de voet, verschillende orgaan ziekten kunnen worden genezen en pijn verminderd kan worden! U zou uw voeten moeten masseren voordat u gaat slapen, en we raden u deze massage dagelijkse aan. Het massage moet ongeveer 10 tot 15 minuten duren.
Als u al lijdt aan een bepaalde ziekte, maak dan gebruik van de foto, en doe dan de druk massage op de pijnlijke plek, of beter nog, masseer het gehele voet want dat geeft een verbetering aan het hele organisme.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Snuif aarde en voel je vrolijk!
Next Is dit het einde van light dranken? Studie linkt Aspartaam aan grote problemen, verkopen dalen snel!

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Hoe CoQ10 het uiterlijk van rimpels aanzienlijk vermindert, uit onderzoek op mensen blijkt hoeveel er nodig is

Luister naar dit artikel Een paar van de vele ongelukkige effecten van het verouderingsproces is een vermindering van de huidskleur en meer rimpels. Dit is grotendeels te wijten aan een

Natuurlijk

Natuurlijke verlichting voor carpaal tunnel syndroom

Luister naar dit artikel Carpaal tunnel syndroom (CTS) is een van de meest voorkomende aandoeningen die de zenuwen in de hand aantasten. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid kan “het

Natuurlijk

Dennennaald thee: versterk jezelf met deze ongebruikelijke kankermoordenaar en rondom gezondheidstonicum

Luister naar dit artikel Hoewel eeuwenlang door inheemse Amerikanen gebruikt, is dennennaald thee tegenwoordig niet goed bekend bij het grote publiek. Maar het is zeker de moeite waard om kennis