Magnesium: De ontbrekende schakel voor een betere gezondheid

Magnesium: De ontbrekende schakel voor een betere gezondheid

Luister naar dit artikel

Het National Academy of Sciences rapport waaruit blijkt dat 80 procent van de Amerikaanse mannen en 70 procent van de Amerikaanse vrouwen niet de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) van magnesium krijgen uit hun dieet en de supplementen die zij nemen.
Gedoopt de multi-tasking mineraal magnesium is een kritisch maar vaak vergeten voedingsstof voor de preventie van astma, diabetes, hartziekte, slapeloosheid, migraine, osteoporose, en meer. Dat is niet verwonderlijk, aangezien magnesium een belangrijke rol speelt in meer dan 325 enzym reacties in het lichaam-van de productie van energie tot cholesterol-controle.
Dr Dean heeft gestudeerd en geschreven over magnesium voor ongeveer 15 jaar. In januari 2003 publiceerde ze de eerste editie van The Magnesium Miracle, en ze is momenteel bezig met de derde editie van dit boek. “Wat ik vandaag wil overbrengen is het belang van magnesium, hoe je het kan krijgen, hoe je kunt weten hoeveel je nodig hebt in je lichaam, en de ongelooflijke voordelen van het gebruik van dit eenvoudige mineraal,” zegt ze.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Waarom Niet Magnesium?

Van The Magnesium Miracle, zijn hier de top 22 omstandigheden die kunnen worden veroorzaakt door een tekort aan magnesium. Elk kan worden behandeld met magnesium suppletie.
• Angst en paniekaanvallen.
• Astma.
• bloedstolsels.
• darmziekte veroorzaakt door constipatie.
• Blaasontsteking en blaas spasmen.
• Depressie.
• Diabetes.
• Vermoeidheid.
• Hart-en vaatziekten.
• Hypertensie.
• Hypoglykemie.
• Slapeloosheid.
• Nierstenen.
• Migraine.
• Spier- aandoeningen waaronder fibrositis; fibromyalgie; spierkrampen; samentrekkingen; krampen; en chronische nek en rugpijn.
• Problemen van het zenuwstelsel, waaronder migraine; spiercontracties; gastro-intestinale spasmen; kuit, voet en teen krampen; vertigo; en verwarring.
• premenstrueel syndroom; dysmenorroe; onvruchtbaarheid; voortijdige weeën; pre-eclampsie; en eclampsie in de zwangerschap.
• Osteoporose.
• het syndroom van Raynaud.
• wiegendood.
• Tandbederf.
• toxiciteit.

Tekort aan magnesium in het dieet

Koken en verwerking lost magnesium op, zelfs van die voedingsmiddelen met een hoog magnesiumgehalte. Alcohol, koffie, suiker, en veel eiwitten in de voeding zijn ook verantwoordelijk voor verminderd magnesium in het lichaam. Magnesium wordt gevonden in zeewier, diepe groene bladgroenten, noten, zaden, en donkere chocolade.

Gebrek aan Magnesium op de boerderij

Zelfs voordat we beginnen met het vernietigen van magnesium in de keuken, hebben we het magnesium reeds uitgeput in de bodem. Magnesium is geen onderdeel van de hedendaagse meststoffen. Wanneer planten alle magnesium hebben opgebruikt in de bodem, tenzij het vervangen, is er geen in de volgende oogst.
In haar boek, The Magnesium Miracle, geeft Dr Dean 100 factoren die u zullen helpen beslissen of u een tekort zou kunnen hebben. U kunt ook de instructies in haar blog post, “Het Peilen van Magnesium Tekort Symptomen,” naslaan, zodat u een checklist heeft. Dit zal u helpen meten hoeveel magnesium u nodig heeft om uw magnesium tekort symptomen weg te nemen.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Medische bewijzen dat vaccins kanker, autisme, narcolepsie, ontwikkelingsstoornissen en de dood veroorzaken!
Next Ziekte van Lyme genezen in een maand!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

8 gezonde voedingsmiddelen die schadelijk zijn als je er teveel van eet

Luister naar dit artikel Er bestaat ontzettend veel gezond voedsel. Het is echter belangrijk om te onthouden dat meer niet altijd beter is. Sommige voedingsmiddelen kunnen met mate gezond zijn,

Natuurlijk

Het geheim om uw geheugen tot 80% te verhogen en de hersenen sneller te maken. Herstel van verloren gezichtsvermogen en het regenereert de botten!

Luister naar dit artikel Deze lijst van 15 natuurlijke tips zal u helpen bij het versterken van het geheugen en ook de hersen prestaties verhogen. U hoeft alleen maar consequent

Natuurlijk

Waarom dagelijks drie koppen thee drinken?

Luister naar dit artikel Volgens de nieuwe ‘Richtlijnen Gezonde Voeding’ van de Nederlandse Gezondheidsraad moeten we dagelijks drie tot vier koppen groene of zwarte thee drinken. De Gezondheidsraad komt tot