8 voedingstips voor een onmiddellijk betere gezondheid

8 voedingstips voor een onmiddellijk betere gezondheid

Luister naar dit artikel

Uitgebuikt van Pasen? Brak van het stappen? Dan wil je vast vanaf nu gezonder gaan leven. In de koude maanden hebben veel mensen een lager energiepeil waardoor ze minder snel beginnen met sporten, maar omdat de lente nu is aangebroken, hier wat gezondheidstips.
Eet geen kunstmatige zoetstoffen
Omdat kunstmatige zoetstoffen honderden keren zoeter zijn dan natuurlijke suikers, worden de smaakpapillen overmatig gestimuleerd en neemt het verlangen naar zoetigheden overdag alleen maar toe.
Slaap precies genoeg
Slaap heeft invloed op elk aspect van onze gezondheid. Ons lichaam moet kunnen opladen en onze hersenen moeten kunnen herstellen. Uit nieuw onderzoek blijkt dat zeven uur slaap per nacht de perfecte hoeveelheid is.
Vermijd desinfecterende schoonmaakmiddelen met triclosan
Het is goed om je handen te wassen na bijvoorbeeld het gebruik van een geldautomaat. Op geldautomaten zitten namelijk dezelfde organismen als een openbaar toilet. Als je je handen wast met desinfecterende middelen die triclosan bevatten, een veel gebruikte bacteriedodende en schimmelwerende stof, raakt jehormoonproductie verstoord en heb je meer kans op borstkanker.
Joggen
Een blokje om kan al wonderen doen voor je gezondheid. Vijf minuten rennen per dag vermindert het risico op hartaandoeningen en –aanvallen en verlengt het leven.
Vitamine B
Foliumzuur, vitamine B6 en vitamine B12 zijn erg belangrijk voor een goede werking van het metabolisme. Alcohol zorgt ervoor dat ze sneller uit het lichaam verdwijnen. Neem geen voedingssupplementen, maar kies voor boerenkool, fruit, volkorengranen, vis en eieren.
Probiotica
Probiotica in bijvoorbeeld Griekse yoghurt en komboecha ontsmetten het lichaam op een natuurlijke manier door giftige stoffen uit het spijsverteringsstelsel te verwijderen. Gefermenteerd voedsel als zuurkool, kimchi of kefir voedt je darmen met miljarden gezonde bacteriën.
Minder alcohol
Alcohol heeft invloed op het hormoon leptine, dat het hongergevoel onderdrukt. Als je veel alcohol drinkt weet je lichaam minder goed wanneer het genoeg eten heeft gehad.
Vermijd lightproducten
Het is een mythe dat we dik worden van het eten van vet. Een recente studie toont aan dat volle zuivelproducten beter zijn om lichaamsvet te reduceren dan lightproducten.
[Knack]


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Arts diagnosticeerde gezonde mensen met kanker om te kunnen verdienen aan chemo
Next Prominente kankeronderzoeker: “Chemotherapie dodelijker dan ziekte zelf”

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoe rijst water te gebruiken voor prachtige huid en haren

Luister naar dit artikel Rijst water kan worden gebruikt voor schoonheidsbehandelingen. Rijst water heeft geweldige voordelen voor de huid, haar en gezicht. Rijst water, in haar eenvoudigste vorm, is het

middeltjes

Deze man vermeed een knie-operatie en ging naar huis pijnloos met de hulp van deze 2 ingrediënten

Luister naar dit artikel Ja, dit is echt geweldig en inspirerend verhaal! Deze 44-jarige man vermeed een knie-operatie en ging gezond naar huis met behulp van deze 2 ingrediënten! Neem

middeltjes

5 Natuurlijke Antibiotica die Supervirussen Doden

Luister naar dit artikel Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de moderne geneeskunde en omdat mensen worden blootgesteld aan hen door het eten van conventioneel verhoogde vlees en