Bewerkt voedsel versus een natuurlijk dieet (video)

Bewerkt voedsel versus een natuurlijk dieet (video)

Luister naar dit artikel

In tegenstelling tot wat de mensen altijd is voorgehouden blijkt de consumptie van bewerkte graanproducten en gekookte granen geen basis te zijn voor een goede gezondheid.
Tandarts Weston A. Price reisde de wereld over en ontdekte een correlatie tussen natuurlijke voeding en meer krachtige en gezonde mensen.
Er is een wereld van verschil tussen het voedingspatroon dat Dr. Price adviseert en de richtlijnen die door de overheid zijn opgesteld. Price probeert kinderen juist weg te houden bij snoep, bewerkt voedsel en verwarrende aanbevelingen door de regeringsinstanties die worden beïnvloed door de industrie.
Sandrine Hahn liet zich inspireren door de boodschap dat een natuurlijk dieet rijk aan voedingsstoffen essentieel is voor de ontwikkeling van kind tot een gezonde volwassene.

Meer informatie: Nourishourchildren.org
 


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Chilipepers zijn supergezond
Next Steeds meer kinderen aan de antipsychotica

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Hij voegde dagelijks een stukje ananas in zijn glaasje water toe. Ik stond versteld van de voordelen!

Luister naar dit artikel Ananas is heerlijk! Wist jij dat deze vrucht voor heel veel dingen goed zijn? Een van de manieren om al het goed uit een fruitsoort te

Onderzoek

Cannabidiol Bewezen een krachtig nieuw antibioticum te zijn

Luister naar dit artikel Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat Cannnabidiol werkzaam is tegen Gram-positieve bacteriën, waaronder diegenen die verantwoordelijk zijn voor vele ernstige infecties (zoals Staphyloccocus aureus en Streptococcus pneumoniae),

Natuurlijk

Wetenschappelijk bewijs: u kunt kanker met vitamine C voorkomen

Luister naar dit artikel Degenen in de medische gemeenschap die natuurlijke benaderingen ter voorkoming van kanker hebben verworpen, zouden ons laten geloven dat het gewoon ‘wishful thinking’ is. Toch worden