Wetenschapper creëert nieuw griepvirus dat de gehele mensheid kan uitroeien!

Wetenschapper creëert nieuw griepvirus dat de gehele mensheid kan uitroeien!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Werkend in een lab met een relatief laag niveau twee bioveiligheidsrating, heeft de Universiteit van Wisconsin-Madison professor Yoshihiro Kawaoka een stam van griep ontwikkeld die volledig kan ontsnappen aan het menselijk immuunsysteem. Het nieuwe genetisch gemanipuleerde virus is gebaseerd op H1N1, waarvan wordt aangenomen dat het 500.000 mensen het leven heeft gekost, slechts vijf jaar geleden.
De meeste mensen hebben tegenwoordig een niveau van immuniteit tegen de H1N1, variant, wat nu wordt beschouwd als een relatief lage bedreiging. Kawaoka heeft H1N1 genetisch gemanipuleerd, waardoor het kan “ontsnappen” aan onze neutraliserende antilichamen. Dit zou het menselijke immuunsysteem, en populatie-niet in staat stellen om een uitbraak te weerstaan.
Kawaoka wilde H1N1 tranformeren naar zijn pre-pandemie staat om de genetische veranderingen te analyseren. Hij vertelde The Independent dat hij nu klaar is met zijn studie en dat hij zijn bevindingen zal voorleggen aan een wetenschappelijk tijdschrift. Hij vertelde de krant dat zijn experiment bedoeld was om wijzigingen aan de H1N1-stam te controleren om vaccins te kunnen verbeteren:
Door selectie van immune escape virussen in het laboratorium onder de juiste omstandigheden, waren we in staat om de belangrijkste regio’s te identificeren die 2009 H1N1 virussen in staat zou stellen om aan de immuniteit te ontsnappen.
Virussen in klinische isolaten werden geïdentificeerd met dezelfde veranderingen in de [virale eiwit]. Dit toont aan dat dergelijke virussen ontstaan in de natuur en dat laboratoriumstudies als de onze relevant moet zijn voor wat er gebeurt in de natuur.
Wij zijn ervan overtuigd dat onze studie zal bijdragen aan het veld, met name gezien het aantal mutantvirussen die we hebben gegenereerd en de verfijnde analyse die we hebben toegepast.
Er kleven risico’s aan alle onderzoeken. Echter, er zijn manieren om de risico’s te beperken. Zoals voor al het onderzoek naar griepvirussen in mijn laboratorium, wordt dit werk uitgevoerd door ervaren onderzoekers onder geschikte insluiting en met volledige beoordeling en de voorafgaande goedkeuring door de [bioveiligheid commissie]
De locatie voor het onderzoek was het Instituut voor onderzoek naar het influenzavirus in Madison. Het instituut heeft een level drie landbouw bioveiligheid rating, één niveau onder de instituten die Ebola-onderzoek uitvoeren. Echter, Kawaoka’s werk werd uitgevoerd in een niveau twee bioveiligheidslab. De universiteit beweert dat er geen gevaar voor ontsnapping was uit het lab. Ter referentie, de recente Anthrax besmetting schrik bij de Atlanta centers voor Disease Control and Prevention had een level-drie bioveiligheid waardering.
Bron


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Zes verrassende feiten over de avocado
Next Extract van Chinese boom lost alcoholproblemen op

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Ziekelijke hebzucht: De farmawhizzkid die medicijnen 5000% duurder maakt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Professor neemt ontslag uit het Israëlische COVID-vaccincomité vanwege het besluit om zwangere vrouwen te vaccineren

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat