Monique had nog twee jaar te leven, is nu bijna genezen van darmkanker

Monique had nog twee jaar te leven, is nu bijna genezen van darmkanker

Luister naar dit artikel

Weet u het nog? Het verhaal van Monique over mediwietolie? Aan de hand van dat stukje en de video kregen we ontzettend veel vragen variërend van hoe het nu gaat met Monique tot aan waar goede wietolie te krijgen is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Daarom doet het mij deugd te kunnen melden dat het uitstekend gaat met Monique maar laat haar dat zelf maar even vertellen:

https://www.youtube.com/watch?v=__Dq6GG-2-0

En mocht u nog vragen hebben, dan bent u vast verheugd over het nieuws dat Monique een eigen website is gestart waar u terecht kunt.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Natuurlijke bescherming tegen straling
Next De top 7 natuurlijke geneeswijzen voor kanker onthuld

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Aantal gevallen van ‘zombieziekte’ in Australië explodeert

Luister naar dit artikel De Australiërs hebben de aandoening al omgedoopt tot ‘zombieziekte’. Het gaat om een vleesetende bacterie die zweren veroorzaakt die steeds groter worden. Het aantal besmettingen neemt in

Overig

Chinese gezondheidsfunctionarissen waarschuwen dat het coronavirus ‘sterker’ wordt, waarbij mutatiemogelijkheden nauwlettend worden gevolgd

Luister naar dit artikel Het mysterieuze coronavirus verspreidt zich nu sneller en er is nog weinig over bekend, aldus de hoge gezondheidsambtenaren van China, terwijl Beijing worstelt met tekorten aan

Nieuws

Gaan we weer: Experts waarschuwen voor nieuwe Covid-variant

Luister naar dit artikel Deskundigen waarschuwen dat de covid-pandemie “niet voorbij” is nadat een toename van het aantal gevallen onder de oudere bevolking is geregistreerd. Ze zeggen bezorgd te zijn