Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!Home Categorieën middeltjes Wow, ik had al jaren tovenhazelaar in mijn kast staan, maar ik...

Sommige flesjes in mijn medicijnkast zijn al een paar generaties in mijn familie. Zo zijn er een paar producten die mijn moeder me altijd gaf. Onmisbaar volgens haar. Eentje daarvan was een flesje tovenhazelaar (ook wel with hazel genoemd). De meeste mensen gebruiken het niet, omdat ze bij god niet weten wat ze er mee moeten doen. Het is een wondermiddeltje hoor!

Je gebruikt het door een beetje witch hazel op een watje te doen. Maar waar kun je het allemaal voor gebruiken?
Gebruik het om van dikke ogen af te komen! Handig na een lange nacht.
th1
Gebruik het bij schrammen en wondjes!
th2
Wil je binnen een aantal vegen je bril volledig schoon krijgen? Witch hazel!
th3
Hardnekkige muggenbulten? Je raadt het al!
th4
Geen makeupremover bij de hand?
th5
Gebruik een beetje op je hoofdhuid als je last hebt van roos!
th6
Handig spul dat witch hazel! Deel het met al je vrienden op Facebook en laat ons weten of je het nog ergens ander voor gebruikt!

 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Open

Online Chat

Close