Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Home Categorieën middeltjes Vaarwel cholesterol, bloedglucose, lipiden en triglyceriden

Een paar jaar geleden, liet een voormalig professor me een bloedtest zien, en ik moet zeggen, het maakte indruk op mij.

De vijf belangrijkste bloedparameters: ureum, cholesterol, bloedglucose, lipiden en triglyceriden hadden waarden die ver boven de normale niveaus lagen. Hij zei dat de persoon met deze analyse al dood had moeten zijn, of als hij nog in leven is, is het waarschijnlijk gewoon uit pure koppigheid. Mijn oud-leraar liet me vervolgens de naam van die patient zien. Hij had zijn naam verborgen gehouden met zijn hand.

Die patiënt was de professor zelf! Ik was geschokt! En ik zei: ‘Maar hoe? En wat heb jij gedaan?”. Met een glimlach introduceerde hij me een andere bloed analyse, en zei: “. Nu, kijk hier eens naar, vergelijk de waarden van de parameters en zie de data” Dat is wat ik deed. De parameter waarden waren duidelijk binnen het aanbevolen bereik, het bloed was perfect, onberispelijk. Maar ik was geschokt toen ik keek naar de datum. Het verschil tussen de data was net een maand (tussen de twee analyses van dezelfde persoon)!

En toen vroeg ik: ‘Hoe heb je dat gedaan? Dit is echt geweldig! “Mijn professor vertelde me dat het wonder werd gemaakt door zijn arts, die een behandeling voorstelde van een bevriende andere arts. Ik heb dezelfde behandeling gebruikt, al een paar keer, met indrukwekkende resultaten. En ik doe deze wonderbaarlijke behandeling een keer per jaar, dan controleer ik mijn bloed, en als een van de probleem waarden aanwezig is, keer ik terug naar dit proces om het te herhalen. Ik kan je aanbevelen het te proberen.

Hier is het geheim: elke week gedurende 4 weken, moet je een rauwe pompoen kopen in de supermarkt of op de markt. Dan moet je 100 gram van de pompoen schillen, en plaats je de stukken in een blender (rauw), en voeg wat water toe(alleen water!). Meng het goed, en maak zo een vitamine pompoen-smoothie met water.

Neem deze vitamine smoothie, 15-20 minuten voor het ontbijt. Zorg ervoor dat je deze behandeling doorzet voor een maand, of elke keer dat je denkt dat je het nodig hebt om je cholesterol te verlagen. Het beste van deze behandeling is dat je het resultaat kan controleren, door een analyse voor en na de behandeling met de pompoen te laten doen.

Volgens de dokter, is er geen contra-indicatie, want het is gewoon een natuurlijke groente en water (gebruik geen suiker!). Mijn hoogleraar, die een uitstekende chemische ingenieur was, bestudeerde de pompoen om uit te vinden welke van de actieve ingrediënten het bevat en constateerde dat de pompoen verbindingen alle LDL-cholesterol uit de slagaders hadden geëlimineerd, via de urine. Hij constateerde dat deze wonderbaarlijke remedie zijn aderen had gereinigd en hij was verfrist en vol energie.


Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!