Home Artikelen Vaccinaties TRUMP BEVESTIGT DAT GRIEP SPUITEN DE GROOTSTE SCAM IN DE GEZONDHEIDSZORG ZIJN

Laten we dit eerst uit de weg krijgen, dit gaat niet over politiek, ongeacht waar je op stemt dit artikel gaat over slechte ideeën en dingen die niet werken. Griepspuiten zijn een slecht idee.

Griepspuiten zijn een slecht idee.

Houd alsjeblieft een open mind omdat de feiten hier belangrijk zijn en kunnen veranderen hoe we de gezondheid benaderen.

Allereerst, laten we duidelijk maken waar we het over hebben, de griep en of het een goede praktijk is om een virus in ons systeem te injecteren om dit probleem aan te pakken.

Het is belangrijk om op te merken dat de griep fundamenteel anders is dan een verkoudheid. Er zijn 100 verschillende virussen die een verkoudheid kunnen activeren, maar slechts 1 virus veroorzaakt griep en het komt in 3 smaken, typen A, B en C.

De griep komt een stuk harder aanen meer plotseling dan een verkoudheid. In extreme gevallen kan de griep zelfs tot de dood leiden.

Wat Trump te zeggen heeft over griepspuiten

In een interview op Sirius XM verklaarde Trump duidelijk dat griepspuiten “totaal ineffectief zijn” en zegt dat hij nooit in zijn leven een griepspuit heeft gekregen, en ze ook niet in de toekomst zou nemen.

‘Ik heb er nooit een gehad. En tot nu toe heb ik nooit griep gehad. Ik vind het geen doed idee om slechte spullen in je lichaam te injecteren. En dat is eigenlijk wat ze doen. En deze (recentste griepvaccin) is niet erg effectief om mee te beginnen.

Ik heb vrienden die religieus de griepspuit krijgen en dan krijgen ze griep. Weet je, dat zet mij aan het denken. Ik heb veel rapporten gezien dat de laatste griepspuit vrijwel geheel ondoeltreffend is. ‘
Twee echt belangrijke en krachtig giftige ingrediënten om aandacht aan te besteden zijn kwik en formaldehyde. Hebben we al vermeld dat ze neurotoxinen zijn?

Kijk, het is onbetwistbaar dat het giftig en schadelijk is voor het lichaam om welke hoeveelheid kwik dan ook in het lichaam te injecteren. Dit is een feit. Waarom, keuren we het dan het goed om het in onze griepspuiten toe te laten?

Deel dit artikel op

Leave a Reply