Home Artikelen Onderzoek Toevallige Ontdekking van oncologen: Het Sap Van Dit Kruid Kan Kanker In...

Heel recent ontdekte een groep Canadese wetenschappers en oncologen een specifiek kruid dat kankercellen op een zeer gezonde manier kan vermoorden en zonder slechte bijwerkingen.

De Universiteit van Windsor heeft ook met dit kruid geëxperimenteerd en heeft bewezen dat paardebloem werkelijk tegen kanker helpt. Er is een zeer groot project gestart om de effecten van paardebloemte tegen kanker te controleren en te bewijzen.

De voordelen van deze wortel werden eerst ontdekt door Pamela Ovadje en volgens haar:

‘Een oncoloog die met ons samenwerkt, vertelde ons de ongelooflijke verbetering door het dagelijkse drinken van paardebloemwortel thee van een patiënt van. We hebben meteen deze thee onderzocht om te zien hoe andere patiënten erop reageren, maar we waren nogal sceptisch. Ik dacht dat paardebloem overal groeit, en als er iets in zit, zouden mensen het al lang geleden hebben gevonden, “herinnert ze zich.

‘Sinds we dit project zijn begonnen, konden we aan paardebloemwortelxtract komen en gebruik maken van vele soorten menselijk kankers in het lab. In het lab observeerden we de effectiviteit tegen leukemacellen, dikke darmkanker en pancreaskanker en chronische myelomonocytische leukemie.

We hebben ontdekt dat paardebloemwortel een extreem sterk effect heeft op hen zonder gezonde cellen te beschadigen. Bovendien hebben studies de werkzaamheid via in muizen getransplanteerde menselijke kankercellen gecontroleerd, “zegt Ovadje.

Het paardebloemwortel extract werd gebruikt en getest in veel mensen en met veel kanker types. Deze wortel heeft ook een aantal goede effecten met leukemacellen, darmkanker, pancreaskanker en anderen. De effecten van paardebloemwortel zijn inderdaad heel sterk en alles zonder de gezonde cellen te beschadigen.

Hoe werkt het?

Het extract van paardebloemwortel veroorzaakt een staat van apoptose in de kankercellen, wat in feite betekent dat de kankercellen zelfmoord plegen zonder enige schade aan de gezonde cellen.
Hoewel het onderzoek nog in de beginfase is, heeft het veel potentieel getoond en kan het de basis vormen voor een toekomstige behandeling.

 

Deel dit artikel op

Leave a Reply