Home Artikelen Natuurlijk Deze darm reinigende Remedie heeft een zeer krachtige werkzaamheid, u heeft slechts...

De darmen verwerken 100 ton voedsel en 40000 liter vloeistoffen gedurende een periode van 70 jaar, wat betekent dat ongeveer 10 pond fecale afzettingen en giftig afval per jaar in de maag ophopen en zodoende het bloed besmetten en grote schade toebrengen aan de lichaam.

U kunt talrijke ziekten succesvol voorkomen door het slijm, fecale afzettingen en parasieten van de darm te verwijderen.

De afzettingen van afval in de darm kunnen leiden tot talrijke problemen, zoals nier- en leverziekte, diabetes, frequente obstipatie, verstoord metabolisme, gehoor- en zichtproblemen, huidcondities, haar- en nagelproblemen, zoals verschillende ziektes, van artritis tot kanker.

Slechts een klein gedeelte van de dikke darm, 40-50 cm kan door een enema of clyster worden schoongemaakt. Het gebruik van speciale apparatuur bij het reinigen van enema behandelingen is kostbaar, kost tijd en kan de darmvoering in gevaar brengen.

Aan de andere kant kunnen de darmen gedurende 3 weken volledig schoon gemaakt worden door het gebruik van lijnzaadmeel, aangezien het de darmmicroflora zal behouden en de slijm- en fecale afzettingen, of parasieten, verwijderen.

Dit helpt u om vet te verbranden en gewicht snel te normaliseren, het lipide metabolisme en het cholesterolgehalte te regelen en het lichaam te ontgiften.

Dit is vooral effectief bij gastritis, colitis, duodenum of maagzweer, ontstekingsaandoeningen in het bovenste luchtwegen en het maagdarmkanaal, overmatig lichaamsgewicht en aandoeningen van het lipide metabolisme, evenals infecties, ziekten van de urine kanaal en pyelonefritis.

De reinigingsprocedure is als volgt:

Elke ochtend voor 3 weken, moet u het volgende in plaats van uw ontbijt consumeren:

Week 1: 1 eetlepel lijnzaadmeel en 100 ml kefir
Week 2: 2 eetlepels lijnzaadmeel en 100 ml kefir
Week 3: 3 eetlepels lijnzaadmeel en 150 ml kefir

U moet ook elke dag 2 liter water drinken, of voor de beste resultaten, honingwater consumeren. Als u het meel niet kunt vinden, kunt u flaxzaad op fijne wijze fijnmalen. Deze zaden kunnen bederven, dus bereid de dagelijkse dosis vers, elke dag.

Deze darmreinigingsprocedure moet eenmaal per jaar worden uitgevoerd.

Deel dit artikel op

Leave a Reply