Home Artikelen Natuurlijk Deze krachtige wortel vernietigt eierstokken, prostaat, en darmkanker en is sterker dan...

Helaas zijn de meeste kankermedicijnen die momenteel op de markt zijn, niet alleen serieus ondoeltreffend om tumoren permanent te verminderen/elimineren, maar zorgen er eigenlijk, voor dat tumoren groter worden en de patiënt sneller dood gaat. Meer specifiek zijn ‘metastasize’ tumoren gevonden, wat betekent dat ze groter en sterker worden dan hun oorspronkelijke grootte. Volgens wetenschappers bij het Beth Israël Diakeness Medical Center in Boston is aangetoond dat zelfs sommige van de duurdere geneesmiddelen praktisch de doodstraf zijn voor veel van de patiënten die ze consumeren.

Helaas zijn er in de afgelopen jaren gevallen van eierstokken, dikke darm en prostaatkanker binnen de populatie gestegen. Om deze reden brengen we vandaag een alternatief en zeer efficiënt antikanker middel, dat we hieronder zullen presenteren.

Verschillende studies hebben een nieuwe ontdekking opgedaan, die een licht heeft gebracht voor kankerpatiënten en degenen die het willen voorkomen en het is niets meer en niets minder dan Gember, wat vrijwel altijd binnen handbereik is.

Uit deze studie bleek dat gemberwortel medicinale eigenschappen bevat die specifiek kanker bestrijden. Dit werd gepubliceerd in het Journal of Chemical and Toxicology en wijst erop dat gingerolen en paradoxen, (stoffen die in gember voorkomen), kankerbestrijdingsmiddelen zijn die kanker helpen voorkomen. Maar de geneeskrachtige kracht van gember stopt hier niet.

De anti-kanker eigenschappen van gember voor vrouwen

Ovariale kanker is de meest dodelijke gynaecologische kanker voor vrouwen, en een van de meest voorkomende vandaag. Het heeft de neiging om te verschijnen als een kwaadaardige transformatie van het oppervlakkige epithelium, en ontwikkelt zich als gevolg van de ontsteking die wordt veroorzaakt door ovulatie.

Onder de antikanker eigenschappen van gember voor vrouwen, vinden we gingerol, een anti-inflammatoire die de kankercellen in het epitheelweefsel van de eierstok kan vinden en daarmee de groei ervan belemmeren.

Het moduleert ook de afscheiding van angiogene factoren – het creëren van nieuwe bloedvaten – in eierstokkankercellen. Daarom is gember ter voorkoming van eierstokkanker een uitstekende keuze
wetenschappelijk bestudeerd.

Er zijn een aantal nieuwe studies die aantonen dat gember kankercellen in de eierstokken, prostaat en darm kan elimineren en dat gember krachtiger kan zijn dan chemotherapie als anti-kankermiddel.

Gember om Prostaatkanker te vernietigen

Volgens een studie die onlangs is gepubliceerd in het British Journal of Nutrition, kan het consumeren van 100 mg gember voor elke kilogram die we wegen werken om maligne cellen die prostaatkanker veroorzaken te vernietigen.

Uit de studie bleek dat gember-extract de tumoren van prostaatkanker met 56% verminderde, terwijl het geen gezonde cellen heeft beïnvloed, zodat gember beter werkt dan chemo.

Gember tegen darmkanker

In een studie gepubliceerd in een Voedingsonderzoek in 2015, hebben onderzoekers aangetoond dat gember niet alleen dikke darmkanker voorkomt, maar ook de kankercellen die aanwezig zijn in de dikke darm verwijderen, waardoor gember een preventie tegen kanker veroorzaakt. chemotherapie en een therapeutische optie is voor mensen die lijden aan colorectale kanker wereldwijd.

Het onderzoek toonde aan dat het gebruik van gember tegen kanker de andere cellen in het lichaam niet beïnvloedde, die snel verdeeld moeten worden, zoals cellen in de maag of botten. Gember veroorzaakt geen schade aan gezonde cellen waardoor het een effectievere remedie is dan chemo, sinds chemo de dood van beide kankercellen veroorzaakt, maar ook van gezonde cellen.

Ontdek uw voordelen en heb een gezonder en langer leven, met deze eenvoudige maar krachtige oplossing.

Deel dit artikel op

Leave a Reply