Home Artikelen Middeltjes Bakingsoda en Castor Oil – Ongelooflijke voordelen en toepassingen (Recept Inbegrepen)

Natuurgeneeskunde vandaag is meer populair dan ooit. Bovendien is er geen twijfel over de capaciteit van de natuurlijke remedies en de kracht om diverse gezondheidsaandoeningen te behandelen. Er zijn verschillende studies die bevestigen dat natuurlijke remedies effectiever zijn dan de typische medische behandelingen.

Een perfect voorbeeld hiervan is het mengsel van ricinusolie(castor olie) en bakingsoda(zuiveringszout). De ingrediënten die het bevat kunnen aanzienlijke medicinale eigenschappen hebben, die veel positieve effecten op de algemene gezondheid kunnen hebben.

Wanneer u deze twee ingrediënten combineert, kunt u een krachtig natuurlijk middel krijgen dat verschillende gezondheidscondities kan behandelen.

Geneesmiddelen van Castor Olie
Hier zijn enkele van de medicinale eigenschappen die castorolie heeft, en de positieve effecten die het op de gezondheid kan hebben.

1. Vermindert acne
De meeste acne-gevoelige huidsoorten vermijden het gebruik van oliën, omdat ze de poriën kunnen verstoppen en zelfs nog ernstiger problemen veroorzaken. Maar ricinusolie is rijk aan ricinuszuur, dat de bacteriën kan verwijderen die acne veroorzaken.

Bovendien dringt het door de lagen van de huid en behandelt het de acne plekken.

2. Behandelt ontstoken huid
Castor olie kan de ontsteking op de huid behandelen, zoals bij zonnebrand.

3. Maakt de huid jonger
Deze olie kan de veroudering op de huid vertragen, vooral als de olie diep na de toepassing doordringt in de huid. Bovendien stimuleert het de productie van elastine en collageen, waardoor de huid meer gehydrateerd en zachter kan worden.

Bovendien kunnen de fijne lijnen om de ogen zelfs verlichten na het gebruik van ricinusolie voor een lange tijd.

4. voorkomt striae
Castor olie zit vol vetzuren, waardoor de huid minder elastisch en minder vatbaar is voor striae.

5. Bevordert haargroei
Wanneer u de ricinusolie op de hoofdhuid toepast, kunt u de bloedstroom naar de follikels verbeteren, waardoor het haar sneller kan groeien. Bovendien bevat de olie omega-9 essentiële vetzuren die het haar gezonder kunnen maken en gespleten uiteinden verminderen.

6. Vochtinbrengend middel
Als u een goede vochtinbrengende stof voor uw huid wilt gebruiken, gebruik dan ricinusolie. Het kan uw huid glad maken en vernieuwen, zonder dat u huidvochtinbrengende middelen nodig hebt. Het is rijk aan vetzuren die de droge vlekken kunnen laten verdwijnen en hydratatie herstellen.

7. Behandelt hoofdhuidinfecties
Kale plekken, jeukende hoofdhuid, en roos kunnen optreden als gevolg van een hoofdhuidinfectie. Daarom moet u ricinusolie gebruiken om die problemen te vermijden. Plus, het is rijk aan antibacteriële en antifungale verbindingen die zeer nuttig kunnen zijn voor de hoofdhuid.

8. Wond ontsmettingsmiddel
Als u zich onlangs hebt gesneden of geschraapt, moet u ricinusolie gebruiken voor een effectieve behandeling. Het heeft krachtige anti-inflammatoire eigenschappen die pijn kunnen verlichten.

9. voorkomt voortijdig grijs worden
De eerste keer dat u begint te zien dat sommige grijze haren te vroeg verschijnen, gebruikt u wat ricinusolie om het verlies van pigment te voorkomen.

10. Potent Laxatief
Als onderdeel van de volks- en conventionele geneeskunde kan ricinusolie helpen bij het verminderen van constipatie en verbetering van de spijsvertering. Wees echter voorzichtig om niet te veel te gebruiken.

11. verlicht gewrichtspijn
Gebruik ricinusolie om enkele van de pijnlijke gebieden op je gewrichten te masseren. Met zijn anti-inflammatoire eigenschappen kan de castorolie zenuwontsteking en zere spieren verlichten.

Begin met het Mixen van Baking Soda Met Castor Olie
Wanneer u deze twee ingrediënten combineert, kunt u een krachtig natuurlijk middel krijgen dat kan helpen bij het helen van veel gezondheidsproblemen. Hier is hoe je het zelf kunt maken.

Hot Compress Recept
Om bepaalde delen van het lichaam te masseren moet je een warme compressie hebben. Ten eerste heb je een beetje plastic folie nodig, een fles warm water, koudgeperste ricinusolie, handdoek of een schoon gaas. Maak de huid schoon met wat baking soda en dep het gaas in de olie.

Breng het gaas aan waar u de gewrichtspijn voelt en verbind het gebied met een plastic folie. Plaats vervolgens een hete waterfles bovenop het getroffen gebied om de plek op te warmen. Maar zorg ervoor dat de hitte comfortabel is en dat het je niet zal verbranden of pijn veroorzaakt.

Verwijder na 1 uur het kompres en reinig de huid opnieuw met baking soda. Dat is het!

Deel dit artikel op

Leave a Reply