Home Artikelen Middeltjes Wat gebeurt er als je bieten, wortels en appels mengt. Dit sap...

Dit is een recept dat de Chinezen duizenden jaren geleden ontwikkelden en sinds medicijnen werden uitgevonden, hebben we onze weg verloren met hoe sommige voedingsmiddelen eigenlijk kunnen genezen.

Er is geen twijfel over dat de betrokken groenten anti-kanker eigenschappen hebben, maar er is veel meer aan het verhaal.

Mooiere huid: Het reinigings- en antioxidant effect zorgt ervoor dat de huid in optimale conditie blijft, door het verwijderen van vlekken en puistjes, terwijl de effecten van vroegtijdige veroudering worden vertraagd. Een dagelijks glas van dit preparaat draagt bij aan het verbeteren van uw huid.

Hersen Functie: De antioxidanten en voedingsstoffen in deze drank verbeteren cognitieve vermogens en het geheugen door onze brein optimaal te laten functioneren.

Gezichtsvermogen: De wortel die hoge doses vitaminea bevat, bevordert de visie en beschermt de gezondheid van de ogen. Het is ideaal voor mensen die vele uren met de ogen moeten werken op een computer of schrijven, omdat ze vermoeidheid en de irritatie van het oog verhinderen.

Reinigt de lever: De voedingsstoffen van deze shake helpen bij het zuiveren van het bloed en verhogen de productie van rode bloedcellen. Dit helpt de lever te zuiveren en gifstoffen te elimineren.

Versterkt hart en longen: Het is een zeer bruikbare drank als we ons op het functioneren van het hart en de longen willen richten omdat de bètacaroteen en luteïne die bieten en wortelen bevatten, cholesterol verminderen, waardoor extra bescherming voor het hart wordt veroorzaakt.

Dit sap is effectief voor het behandelen van menstruele krampen en krampen.

Hoe u dit “voedsel medicijn” moet nemen

In de ochtend 30 minuten voor het ontbijt op een lege maag drinken.

ingrediënten:

– 1 organische wortel

– 1 organische appel

– 1 biologische biet

beschrijving:

Zorg ervoor dat je groenten grondig hebt gewassen, alleen omdat ze organisch zijn, betekent het nog niet dat ze geen stoffen bij zich hebben die eerst moeten worden gereinigd. Hak alles op en gooi het in een blender met 8 gram organisch kokoswater of gefilterd water met wat ijs.

Deel dit artikel op

Leave a Reply