Home Artikelen Middeltjes Last van Nierstenen, Sinusitis, of Bronchitis? Probeer dit radijs sap!

Op dit moment veroorzaken de slechte gewoonten van het leven verschillende ziekten die onze kwaliteit van leven verminderen. Ons dagelijkse ritme gaat zo snel dat het ons niet toelaat om te zorgen dat sommige gezondheidsproblemen die een zeer ernstige zaak kunnen worden, kunnen worden voorkomen. Het is nodig om ons lichaam te kennen om te weten of er iets niet juist is.

We moeten ons bewust worden en beginnen een ruimte te scheppen tussen al onze bezigheden om ons lichaam adequaat te kunnen verzorgen. Zodra ziekte het lichaam aanvalt, is het nodig om naar de dokter te gaan om de ernst van deze ziekte te kennen, dan moet de aangegeven behandeling worden uitgevoerd en is het wachten op het verbeteren van de gezondheid.

Helaas, deze farmacologische behandelingen veroorzaken bijwerkingen en in sommige gevallen leiden ze zelfs tot een verslechtering van de problemen die we al hebben. Echter, er zijn natuurlijke elementen die effectief zijn om sommige van de meest voorkomende ziekten van vandaag te behandelen. De natuur geeft ons altijd alles wat we nodig hebben om gezond te zijn.

Het geheim van gezondheid is de radijs

Radijs is een zeer effectieve knol om te zorgen voor onze gezondheid. Het bevat grote hoeveelheden vitaminen en mineralen die bijdragen tot het verbeteren van de functies van de organen. Het is belangrijk om te weten dat dit voedsel langdurig gebruikt is voor natuurgeneeskunde.

Onder de belangrijkste voordelen van radijs zijn de volgende:

-Verbetert het functioneren van de schildklier
-Voorkomt cel schade
-Versterkt de nierfunctie
-Elimineert stenen in nieren en galblaas
-Vermindert cholesterolgehalte, triglyceriden, overgewicht, toxemie.
-Verbetert de circulatie
– Vermindert de suikerabsorptie
-Het ondersteund de lever
-vermindert sinusitis
-Verstelt de spijsvertering
-Herbouwt de darmflora

Huismiddel gemaakt met radijs

1. Radijs sap voor nierstenen

ingrediënten:

-4 of 5 radijsjes
-2 citroenen

bereiding en gebruik:

Meng de radijs en voeg het citroensap toe. Neem dit sap gedurende 20 dagen. Het is belangrijk dat u daarnaast ongeveer twee liter water neemt.

2. Radijs sap om sinusitis, artritis en bronchitis te bestrijden

ingrediënten:

-4 citroenen
-1 stuk gember(2 cm)
-wat honing(optioneel)
-4 radijsjes

bereiding en verbruik:

Meng de voorheen gewassen ingrediënten in een blender en verwerk om een dik mengsel te vormen. Neem 1 eetlepel drie of vier keer per dag.

Deel dit artikel op

Leave a Reply