Home Artikelen Natuurlijk Artsen zeggen het niet, maar ze kennen de oudste manier om diabetes...

Diabetes is een van de ziekten die momenteel veel mensen beïnvloeden, afhankelijk van het type kan het de kwaliteit van het leven van de patiënt aanzienlijk veranderen en zelfs met slechte zorg tot de dood leiden.

Er zijn veel chemische medicijnen om de bloedsuikerspiegel te regelen, evenals verschillende composities van insulines om elk organisme aan te vallen; echter, veel van deze veroorzaken bijwerkingen bij patiënten zoals gewichtstoename, zwelling, hoofdpijn en zelfs leverziekte.

In het artikel van vandaag zullen we u een van de oudste geheimen vertellen om diabetesproblemen te elimineren en een betere kwaliteit van leven te hebben, veel deskundigen zeggen dat sommige van deze aanbevelingen de gezondheidstoestand significant kunnen verbeteren.

HET MEEST EFFECTIEVE RECEPT TEGEN DIABETES

Artsen zeggen het niet, maar ze kennen de oudste manier om diabetes te bestrijden. In het verleden werden veel chemische elementen gebruikt om problemen te bestrijden, sommige van hen zijn door de jaren heen verdwenen, maar artsen hebben grote belangstelling voor de grote voordelen van bonen gehad om de situatie van patiënten met diabetes te verbeteren.

Reeds bij andere gelegenheden hebben we gesproken over het belang van een gezonde levensstijl. Een leven vol met oefening, gezond eten (specifiek op basis van pulsen) kan de leefomstandigheden van mensen met diabetes verbeteren, maar we dwalen af, terug naar bonen.

Volgens de experts van de Europese Vereniging voor de Studie van Diabetes, de Canadese Diabetes Association en de American Diabetes Association, zijn de dagelijkse consumptie van peulen en volle granen(beschouwd als peulen) een manier om de insulineresistentie te optimaliseren, te beheersen en te helpen.

Het is belangrijk om op te merken dat de meest effectieve in deze gevallen erwten en alle bonen zijn die droog zijn, maar de lijst sluit degenen die zeer vers zijn of meer in de groentegroep worden beschouwd uit, zoals groene bonen en groene erwten, ook Sojabonen en Pindas.

In een experiment dat bij meer dan 1.000 patiënten in Canada is uitgevoerd, werd bepaald (nadat ze verschillende soorten bonen hebben gegeten) dat sommige beter zijn dan andere om de ziekte te beheersen.

De resultaten van de test toonde kikkererwten met betere eigenschappen om diabetes te bestrijden, zwarte of pinto bonen hebben meer eigenschappen dan gewone bonen. En wat het onderwerp van suikerpiek betreft, is rijst de oplossing die het probleem beter dan bonen verhelpt. Ten slotte bleek er bij rode bonen dat ze niet zo goed zijn, aangezien zij minder niveaus van onverteerbaar zetmeel bevatten.

Het is niet dat je geen rode bonen hoeft te eten, het punt is dat ze meestal verbindingen hebben die de zetmeelblokkende werking van enzymatische spijsvertering veroorzaken, waardoor sommige zetmeeltjes in de dikke darm komen om de goede bacteriën van de darm te voeden.

Tenslotte hebben andere studies aangetoond dat de consumptie van granen hemoglobine A1C-gehaltes kan controleren, net zoals de chemische variant dat kan.

Deel dit artikel op

Leave a Reply