Home Artikelen Middeltjes Meng een beetje zout en olijfolie en je zal geen pijn voelen...

Wanneer mensen een of andere gezondheidsprobleem hebben, grijpen ze altijd naar conventionele alopathische medicijnen. Er zijn echter veel natuurlijke ingrediënten die nog effectiever zijn. Bijvoorbeeld, als u te maken heeft met nek-osteochondrose, wat een erg pijnlijke en frustrerende aandoening is, kunt u het behandelen met sommige natuurlijke ingrediënten in plaats van gebruik te maken van over de toonbank middelen bij de apotheek of drogisterij.

Hier is het recept van dit geweldige middel:

ingrediënten:

10 eetlepels hoogwaardig zout
20 eetlepels onbewerkte olijfolie of zonnebloemolie

bereiding:

Het is heel eenvoudig te bereiden, alles wat je hoeft te doen is beide ingrediënten in een glazen container stoppen. Sluit de container goed af en na 2 dagen krijgt u een lichtgekleurde oplossing.

Toepassing:

Breng dit middel in de ochtend aan op het getroffen gebied. Wrijf het gewoon op je huid. Begin met 2-3 minuten laten zitten en verhoog de tijd geleidelijk. Volgens deskundigen zijn 20 minuten net genoeg om de massagefase uit te voeren. Veeg het af met een vochtige handdoek.

Als u merkt dat uw huid licht geïrriteerd is, kunt u wat babypoeder aanbrengen, zodat u het onaangename gevoel kunt verlichten.

Na 10 dagen stimuleert de remedie uw circulatie en spierregeneratie in uw kraakbeen en botweefsel. U zult grote veranderingen zien in slechts 8 tot 10 dagen.

Na deze behandeling zal hoofdpijn voor eens en altijd weg zijn, omdat dit middel ook helpt om een goede bloedstroom en een goed gezichtsvermogen te krijgen. Bovendien zal uw lichaam vrij zijn van gifstoffen, en uw stofwisseling bereikt zijn hoogste piek. Opgemerkt moet worden dat u na de massage een beetje duizelig kunt voelen, maar het is de moeite waard. U krijgt geweldige resultaten, en het beste is dat dit middel geen bijwerkingen heeft in tegenstelling tot conventionele geneesmiddelen.

Deel dit artikel op

Leave a Reply