Home Artikelen Natuurlijk De “groene brandnetel” Een enkel blad van deze plant beschermd uw prostaat...

De groene brandnetel is een plant die spontaan groeit in vochtige gebieden. Het is zeer goed voor het bestrijden van prostaatkanker- en diabetesproblemen. Het is een plant die we kunnen groeien in onze eigen achtertuin.

Deze plant is rijk aan vitamine A, ijzer, calcium, magnesium, zink en vele andere voedingsstoffen.

Daarom is brandnetel erg goed voor oogzorg, vertragen van veroudering, versterking van het immuunsysteem, verbetering van het functioneren van neuronen, het zenuwstelsel en meer.

Brandnetel heeft vele eigenschappen die het zeer effectief maken voor de zorg voor onze gezondheid. Onder andere kunnen we erop wijzen dat het een diuretica, en antihistamine is, het lichaam zuivert en de bloedsomloop verbetert. Het vecht ook tegen diabetes, nier- en urineweginfecties, voorkomt nierstenen, roos, versterkt nagels en haar, bevordert nierfunctie, verbetert symptomen van prostatitis, enz.

Als u van de eigenschappen wilt profiteren, raden wij u aan de volgende instructies te volgen. Vervolgens zullen we u vertellen hoe u een rijke brandnetelinfusie kunt bereiden die u veel voordelen zal opleveren.

Infusie van brandnetel

ingrediënten:

-Brandnetel bladeren (1 eetlepel)
-Water (200 ml)

Voorbereiding en gebruik:

Wat je moet doen is het water zo warm mogelijk verhitten zonder te koken. Tegen die tijd zouden de bladeren in het water moeten worden verwarmd. Voordat het begint te koken, haal van het vuur, bedek de beker en laat het 5 minuten staan.

Filter vervolgens of plak om de bladen te extraheren. Wat we nog moeten doen is de infusie in kleine sipjes opdrinken. Daarmee is het voldoende om al zijn voordelen te behalen. Enkele dagen na het beginnen met deze rijke infusie, zullen we grote veranderingen in onze gezondheid opmerken.

BELANGRIJK: In geval van ontsteking van de prostaat moet u brandnetel, heermoes en sarsaparilla verbruiken. Koken wordt gedaan door de planten 3 tot 5 minuten te koken.

Diabetici kunnen nog meer voordeel van brandnetel hebben. De infusie van de wortel van deze plant vermindert glucose. Daarnaast kunnen de bladeren worden toegevoegd aan salades, groene smoothies, purees, soepen, stoofpotjes, vullingen, enzovoort.

Deel dit artikel op

Leave a Reply