Home Artikelen Middeltjes Verwijder schimmel en eelt van je voeten in één klap, met dit...

De catalogus van huismiddeltjes voor voeten biedt een breed scala aan middelen om eelt te bestrijden, dode cellen te verwijderen en andere irritante problemen te vermijden. Onder hen vinden we een behandeling van aspirine en citroensap, die op vele plaatsen bekend is om zijn exfoliatie, en het vermogen om zelfs de moeilijkste gebieden van de huid te reinigen en te verzachten.

Aspirine is een pijnstillend en anticoagulant medicijn dat vaak gebruikt wordt om hoofdpijnen, koorts en circulatieproblemen te verlichten.

Hoewel dit de bekendste toepassingen zijn, wordt het nu ook gebruikt als onderdeel voor esthetiek en huidgezondheid. Dit komt omdat het dient om acne, vlekken en andere onzuiverheden te bestrijden die overblijven op het dermale oppervlak.

Bovendien, dankzij de samenstelling ervan, is het zeer effectief in het bestrijden van schimmel van de voeten en nagels, aangezien het de groei vermindert.

Het heeft een hoge concentratie van bèta-hydroxyzuur, een vetoplosbare component die vaak door cosmetische bedrijven wordt gebruikt voor de bereiding van exfolierende crèmes en lotions. Het concentreert ook anti-inflammatoire en rustgevende stoffen die de spanning en pijn van dit deel van het lichaam verminderen, vooral na een dag vol fysieke activiteit.

Het kan de donkere vlekken die, zoals men weet, op de voeten kunnen vormen door blootstelling aan de zon, toxines en contact met verschillende oppervlakken verminderen.

Hoe maak je het

Als je merkt dat je voeten hardheid, scheuren of enige onvolmaaktheid in de huid hebben, aarzel dan niet om deze ongelofelijke behandeling toe te passen.

De ingrediënten zijn zeer gemakkelijk te verwerven en omdat ze niet agressief zijn, zijn ze geschikt voor alle soorten huid. In feite vermindert de reguliere toepassing de verspreiding van schimmels en bacteriën, waardoor onevenwichtigheden in de pH van uw huid en slechte geuren worden voorkomen.

ingrediënten:

– 5 aspirine
– Sap van 1 citroen
– 1 puimsteen

instructies:

Zet de aspirines in een mortel en verpulver ze tot stof. Als u geen mortel hebt, bevochtig het met een beetje water en doe het met een vork of zwaar voorwerp.

Voeg het poeder in een kom toe en voeg het sap van een citroen toe. Meng alles voor een paar minuten, tot een dikke en homogene pasta.

Als je merkt dat het te droog is, voeg dan meer citroen of een eetlepel water toe

Hoe te gebruiken:

Spoel je voeten af om geaccumuleerd vuil op het oppervlak te verwijderen. Breng vervolgens een dunne laag aan van het product over de gebieden die worden beïnvloed door eelt en schimmels. Wacht 20-30 minuten en spoel af met veel warm water.

Wrijf vervolgens de gebieden met een puimsteen om de dode en harde huid te verwijderen. Verwijder dode cellen met warm water en droog je voeten goed. Herhaal de procedure twee of drie keer per week voor goede resultaten. Voltooi de behandeling met een goede vochtinbrengende creme, aangezien dit gebied meestal last heeft van overmatige droogheid.

Deel dit artikel op

Leave a Reply