Home Artikelen Middeltjes Kurkuma En Honing Voor Verbeterde Algemene Gezondheid!

Veel mensen kennen al de voordelen van kurkuma, dit is een kruid die veel van zijn populariteit heeft opgedaan dankzij de grote geneeskrachtige eigenschappen, maar zeer weinig mensen kennen de voordelen die de combinatie van kurkuma en honing kan bieden.

Deze combinatie wordt een waardevol huismiddel, dat ook wel “gouden honing” wordt genoemd, wij nodigen u uit om met ons te weten te komen waarom u het moet consumeren.

Kurkuma en honing de perfecte combinatie

Kurkuma en honing samen zijn een uitstekende anti-inflammatoire, evenals ideaal voor het behandelen van bacteriële infecties en ademhalingsproblemen.

Deze magische combinatie kan u helpen bij het vernietigen van bacteriën, terwijl u de weerstanden van uw lichaam versterkt, in tegenstelling tot wat er gebeurt als u antibiotica gebruikt die niet natuurlijk zijn. Deze onderdrukken ons immuunsysteem, waardoor andere ziektes worden veroorzaakt, naast schade aan het spijsverteringstelsel.

Wat deze combinatie van kurkuma en honing zo speciaal maakt is dat de kurkuma elementen bevat die het mogelijk maken om een breed scala aan aandoeningen te behandelen,waaronder kanker en de kracht van de bijenhoning maakt deze combinatie echt geweldig, waarvoor het bekend staat als “golden honey” .

Laten we hieronder eens kijken hoe we dit ongelofelijke middel kunnen maken, om te beginnen het te consumeren en te profiteren van alle voordelen ervan:

ingrediënten:

U heeft de volgende ingrediënten nodig:

-3,5 100 gram pure honing (bij voorkeur organisch)
-Een eetlepel kurkuma

OPMERKING: Kurkuma mag niet genomen worden als u galziekte heeft, aangezien kurkuma spiercontracties in de galblaas veroorzaakt.

De bereiding is heel eenvoudig. U hoeft alleen de ingrediënten te mengen en bij voorkeur in een glazen pot met hermetisch af te sluiten deksel te bewaren. Wanneer u dit maakt of om het even welke ander remedie, raden we aan om gereedschap van hout of plastic te gebruiken om te mengen en glazen containers, om de eigenschappen van de ingrediënten te behouden.

Hoe moet ik het kurkuma mengsel met honing nemen?

Om de gouden honing te nemen moet u het op de volgende manier doen:

– Eerste dag: Neem de hele dag door een halve theelepel van dit mengsel.
– Tweede dag: neem elke twee uur een halve theelepel.
– Derde dag: Neem drie keer per dag een halve theelepel.

Houd er rekening mee dat u het mengsel in de mond moet houden totdat het volledig is opgelost.

Deze remedie kunt u gebruiken voor verkoudheid en op de derde dag ziet u hoe de symptomen afnemen en uw lichaam begint te herstellen. Het kan u ook helpen bij het verbeteren van de werking van uw spijsverteringsstelsel, aangezien het de activiteit van de darmflora verhoogd, deze combinatie kan ook worden gebruikt om ademhalingsziekten te behandelen.

Hoewel de combinatie van kurkuma en honing niet bekend is, zult u verbaasd zijn om te weten dat het veel gebruikt werd in de traditionele Indiase geneeskunde die in Ayurveda (Indisch oud natuurlijk genezingssysteem) gebruikt wordt, dus niet aarzelen om het te gebruiken, ook kunt u het consumeren door het in uw favoriete thee of in een glas koude of warme melk toe te voegen, zoals u dat wenst.

Deel dit artikel op

Leave a Reply